Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 81 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρόκειται για μελαχρινή κοπέλα από τη Βουλγαρία, κοντά στα 30, κανονικού ύψους, με μέτριο πρόσωπο όχι όμως δυσάρεστο για τα γούστα μου. Σώμα αδύνατο σχετικά, με λίγα πιασίματα. Βυζιά 2 με 2,5 ελαφρώς χαλαρά και λίγο πεσμένα, σε γενικές γραμμές όμως αρκετά ικανοποιητικής εμφάνισης. Κώλος πολύ καλός. Έρωτας Γενικά το σώμα της είναι στα θετικά της.
Προσφέρει πίπα άνευ η οποία είναι πολύ ικανοποιητική. Μόνο αρνητικό ότι που και που της ξεφεύγει λίγο δόντι αλλά αυτό δεν αναιρεί τη συνολική απολαυστική εμπειρία. Δοκιμάστηκαν δυο στάσεις, ιεραποστολικό και στα τέσσερα. Συμμετέχει χωρίς περιττές υπερβολές και χωρίς να κλέβει. Στα τέσσερα είναι απόλαυση λόγω της κωλάρας της. Ναι! Το μουνάκι της έχει αρκετά καλή αίσθηση παρά τη χρήση τζελ. Τελείωσα μέσα της. Περίμενε μέχρι να βεβαιωθεί ότι άδειασα τελείως το φορτίο μου. Μεγάλο χαμόγελο
Αρκετά ικανοποιητικό και το σύντομο σοσιαλ τόσο κατά την έναρξη όσο και κατά τη λήξη της συνάντησης – στα πλαίσια φυσικά ενός τέτοιου ιδρύματος. Παρέμεινα στο δωμάτιο περίπου 12 λεπτά χωρίς ενόχληση.
Γενικά η συνάντηση κρίνεται ως αρκετά ικανοποιητική και θα επαναληφθεί. Η ημερομηνία της συνάντησης είναι στο περίπου.

Η βαθμολογία μου ολοκληρωμένη και χωρίς τους περιορισμούς του συστήματος:

Εμφάνιση κοπέλας: 7
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 5
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 7
Σχέση αξίας/κόστους: 8

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
asdix
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, perseas, Thanosm(2)

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2020
Που την είδες την κωλάρα; Κεφάλι σε τοίχο! Αφού είναι άκωλη. Τι γράφετε ρε τύποι.

Στο μουνάκι της δεν μπαίνεις καν εύκολα, τόσο μικρή τρύπα που έχει. Μαλακία

ό,τι να ναι
24 Οκτωβρίου, 2020
Φίλε εμένα μια χαρά μου φάνηκε ο κώλος της.

Όσο για το μουνάκι της επίσης μια χαρά εύκολα μπήκα.

Τέλος πάντων ο καθένας έχει τη γνώμη του και τη γράφει. Δεκτή και η δική σου.

Δεν θα πω όπως εσύ ότι λες ότι να ναι Μαλακία αν και θα μπορούσα.
24 Οκτωβρίου, 2020
Ναι μια χαρά κωλαράκι έχει.

Η κωλάρα έχει διαφορετική έννοια. Κωλάρα δεν έχει.

Εμένα δεν χώραγε να μπει και η ίδια κιόλας παραδέχτηκε ότι έχει πολύ μικρή τρύπα. Τώρα τι λες εσύ...

Απλά να είμαστε πιο ακριβείς, ειδικά στις κριτικές, αλλιώς έχουν μηδενική αξία. Φιλικά στο λέω γιατί μπαίνει κόσμος και διαβάζει. Ο άλλος μπορεί να πάει εκεί από του διαόλου τη μάνα γιατί διάβασε την κριτική σου κι αντί για κωλάρα όπως λες, να δει ένα κωλαράκι. Πως λες να αισθανθεί αυτός που σε διάβασε;
25 Οκτωβρίου, 2020
Δεν υπάρχει παρεξήγηση φίλε, όλοι τις εμπειρίες μας καταθέτουμε εδώ.

Και σε αυτές υπάρχει πάντα το υποκειμενικό στοιχείο όσο και αν προσπαθούμε να το περιορίσουμε.

Αν αρχίσουμε συζήτηση περί του νοήματος που δίνει ο καθένας σε κάθε λέξη δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο.

Όσο για το άλλο που αναφέρεις ότι μπήκες δύσκολα τι να σου πω... δεν λέω ότι δεν είχες αυτή την εμπειρία αλλά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...

Τέλος πάντων.. όλα καλά και καλές τσάρκες σου εύχομαι.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4