Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301010
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Eισοδος στο οικο οπου στο σαλονι βγηκε η Κορινα.
Προκειται για μια νεαρη Ρουμανα 22 ετων.
Ειναι σχετικα ψηλη, με μακρυ μαυρο ισιο μαλλι.
Το προσωπο της ομορφο-πονηρο.
Το κορμι της μοντελέ.
Αδυνατα λεπτα καλοσχηματισμενα ποδια, μικρος ανασηκωμενος σφριγηλος κωλος.
Το στηθος μικρο και μυτερο.
Τα ποδια της κατα το χαϊδεμα ειναι απαλα και σφιχτα.
Απο εμφανιση η μικρη σε σχεση με οτι κυκλοφορει στην οδο φυλης παιρνει ενα 7,8.
Στο σαλονι βγηκε ευδιαθετη και χαμογελαστη.
Μιλα ελληνικα αρκετα καλα. Το προγραμμα της ελευθερο στοματικο με 69 .
Εδωσα το 20ρικο στην υπηρεσια και ρωτησα αν ισχυει το 69 γιατι ηθελα πολυ να την γλειψω τη μικρη και δεν ηθελα να μου λεει αλλα μεσα.
Η υπηρεσια μου εγγυηθηκε οτι δεχεται 69 και μαλιστα μου ειπε, τωρα τη στελνω να πλυθει.
Στα υποψην η επισκεψη μου στον οικο εγινε στις 8 το βραδι ενω η Κορινα βρισκοταν στον οικο απο της 10 το πρωι.
Εισοδος της Κορινας στο δωματιο με χαμογελο και νάζι.
Προκαταρκτικα δεν ξερει τι σημαινουν τα ξεχναμε και σκισιμο καποτας για πιπα, της ειπα χωρις.
Μου ειπε οτι προτιμα πιπα με καποτα και οτι οι περισσοτεροι πελατες σεβονται την επιθυμια της και τους φορα καποτα στην πιπα.
Της ειπα ευγενικα οτι αμα δε θελει να παιρνει ακαποτες πιπες να το βγαλει απο το προγραμμα της και να μην το ανακοινωνει η υπηρεσια στο σαλονι, αφου ειπε η υπηρεσια οτι το κανει τοτε πρεπει να το κανει.
Της κοπηκε λιγο το χαμογελο και εβαλε το σιδερενιο καυλι μου που ειχε γινει κοκκινο απο τις καυλες μεσα στο στομα της. Η πιπα της αθλια...αεροπιπα με ελαχιστο μπασιμο στο στομα , πολυ χαμηλης ηδονικοτητας.
Προφανως επαιρνε την εκδικηση της που την πιεσα για ακαποτο τσιμπουκι.
Της ειπα να μου περασει καποτα και εδω τα πραγματα βελτιωθηκαν αρκετα.
Βαθυτερα μπασιματα στο στομα της, γλειψιμο πουτσοκεφαλου και κορμου.
Συνεχισαμε σε σταση 69 οπου στρογγυλοκαθησε με τα κωλομερια της πανω στα μουτρα μου, δεχτηκε βαθυ γλειψιμο σε μουνι και κωλο στις ατριχες και καθαρες τρυπες της και εδειχνε να το απολαμβανει. Καποια στιγμη σταματησε την πιπα σηκωσε ορθιο τον κορμο της και ετριβε το μουνι της πανω στη μουρη μου.
Στηθηκε καλα στα τεσσερα και τον εφαγε δυνατα χωρις να κλεβει βγαζοντας βογγητα.
Η κωλοτρυπα της εμφανως δουλεμενη.
Γυρισμα σε κανονικη σταση με τα ποδια της στον ωμο μου.
Ειχα τα πελματα της διπλα στο κεφαλι μου οποτε δεν εχασα ευκαιρια.
Της δαγκωσα και της εγλειψα τους αστραγαλους εγλειψα με τη γλωσσα μου κατα μηκος το πελμα της απο πανω και εφτασα στα δαχτυλα των ποδιων της.
Εκει μου ηρθε μια γευση ξινιλας στο στομα, ηταν ιδρωτας απο τα πορνοτακουνα της που φορουσε απο το πρωι.
Δεν ηταν εντονη η ξινιλα για αυτο συνεχισα να τα γλειφω.
Η Κορινα δεν εδειχνε να ενοχλειτε και με κοιτουσε στα ματια.
Την γαμησα με τα ποδια της στους ωμους μου και εκανα βαθια μπασιματα χωρις να κλεβει.
Της ανοιξα τα ποδια και ξαπλωσα πανω της περνωντας τα χερια μου κατω απο ωμους της κολλωντας πανω της και αποτρεποντας της να βαλει το χερι να πιασει τον πουτσο οπως ειχα πληροφορηθει οτι κανει.
Εφαγε δυνατη πουτσα και βογγουσε αρκετα.
Με ειχε τυλιξει με τα ποδια της και χαϊδευε την πλατη μου.
Προσπαθησα και ζητησα να την φιλησω αλλα αρνηθηκε.
Εφαγε δυνατα καρφωματα και στο τελευταιο τα αδειασα ολα μεσα της.
Εκανε μικρη προσπαθεια να φυγει απο κατω μου, αλλα της ειπα περιμενε...την εσφιξα με τα χερια μου και στραγγιξα μεσα στο 22χρονο μουνι της.
Με χαιρετησε ντυθηκε και εφυγε.
Εκατσε στο δωματιο 13 ρολογάτα λεπτα χωρις να χτυπησει καν την πορτα η υπηρεσια.
Μπορω να πω οτι χαρηκα γαμησι με την πιτσιρικα.
Δεκτικη στην ποδολαγνεια αλλα δεν ηταν προετοιμασμενη σωστα.
Προκειται για μια νεαρη Ρουμανα 22 ετων.
Ειναι σχετικα ψηλη, με μακρυ μαυρο ισιο μαλλι.
Το προσωπο της ομορφο-πονηρο.
Το κορμι της μοντελέ.
Αδυνατα λεπτα καλοσχηματισμενα ποδια, μικρος ανασηκωμενος σφριγηλος κωλος.
Το στηθος μικρο και μυτερο.
Τα ποδια της κατα το χαϊδεμα ειναι απαλα και σφιχτα.
Απο εμφανιση η μικρη σε σχεση με οτι κυκλοφορει στην οδο φυλης παιρνει ενα 7,8.
Στο σαλονι βγηκε ευδιαθετη και χαμογελαστη.
Μιλα ελληνικα αρκετα καλα. Το προγραμμα της ελευθερο στοματικο με 69 .
Εδωσα το 20ρικο στην υπηρεσια και ρωτησα αν ισχυει το 69 γιατι ηθελα πολυ να την γλειψω τη μικρη και δεν ηθελα να μου λεει αλλα μεσα.
Η υπηρεσια μου εγγυηθηκε οτι δεχεται 69 και μαλιστα μου ειπε, τωρα τη στελνω να πλυθει.
Στα υποψην η επισκεψη μου στον οικο εγινε στις 8 το βραδι ενω η Κορινα βρισκοταν στον οικο απο της 10 το πρωι.
Εισοδος της Κορινας στο δωματιο με χαμογελο και νάζι.
Προκαταρκτικα δεν ξερει τι σημαινουν τα ξεχναμε και σκισιμο καποτας για πιπα, της ειπα χωρις.
Μου ειπε οτι προτιμα πιπα με καποτα και οτι οι περισσοτεροι πελατες σεβονται την επιθυμια της και τους φορα καποτα στην πιπα.
Της ειπα ευγενικα οτι αμα δε θελει να παιρνει ακαποτες πιπες να το βγαλει απο το προγραμμα της και να μην το ανακοινωνει η υπηρεσια στο σαλονι, αφου ειπε η υπηρεσια οτι το κανει τοτε πρεπει να το κανει.
Της κοπηκε λιγο το χαμογελο και εβαλε το σιδερενιο καυλι μου που ειχε γινει κοκκινο απο τις καυλες μεσα στο στομα της. Η πιπα της αθλια...αεροπιπα με ελαχιστο μπασιμο στο στομα , πολυ χαμηλης ηδονικοτητας.
Προφανως επαιρνε την εκδικηση της που την πιεσα για ακαποτο τσιμπουκι.
Της ειπα να μου περασει καποτα και εδω τα πραγματα βελτιωθηκαν αρκετα.
Βαθυτερα μπασιματα στο στομα της, γλειψιμο πουτσοκεφαλου και κορμου.
Συνεχισαμε σε σταση 69 οπου στρογγυλοκαθησε με τα κωλομερια της πανω στα μουτρα μου, δεχτηκε βαθυ γλειψιμο σε μουνι και κωλο στις ατριχες και καθαρες τρυπες της και εδειχνε να το απολαμβανει. Καποια στιγμη σταματησε την πιπα σηκωσε ορθιο τον κορμο της και ετριβε το μουνι της πανω στη μουρη μου.
Στηθηκε καλα στα τεσσερα και τον εφαγε δυνατα χωρις να κλεβει βγαζοντας βογγητα.
Η κωλοτρυπα της εμφανως δουλεμενη.
Γυρισμα σε κανονικη σταση με τα ποδια της στον ωμο μου.
Ειχα τα πελματα της διπλα στο κεφαλι μου οποτε δεν εχασα ευκαιρια.
Της δαγκωσα και της εγλειψα τους αστραγαλους εγλειψα με τη γλωσσα μου κατα μηκος το πελμα της απο πανω και εφτασα στα δαχτυλα των ποδιων της.
Εκει μου ηρθε μια γευση ξινιλας στο στομα, ηταν ιδρωτας απο τα πορνοτακουνα της που φορουσε απο το πρωι.
Δεν ηταν εντονη η ξινιλα για αυτο συνεχισα να τα γλειφω.
Η Κορινα δεν εδειχνε να ενοχλειτε και με κοιτουσε στα ματια.
Την γαμησα με τα ποδια της στους ωμους μου και εκανα βαθια μπασιματα χωρις να κλεβει.
Της ανοιξα τα ποδια και ξαπλωσα πανω της περνωντας τα χερια μου κατω απο ωμους της κολλωντας πανω της και αποτρεποντας της να βαλει το χερι να πιασει τον πουτσο οπως ειχα πληροφορηθει οτι κανει.
Εφαγε δυνατη πουτσα και βογγουσε αρκετα.
Με ειχε τυλιξει με τα ποδια της και χαϊδευε την πλατη μου.
Προσπαθησα και ζητησα να την φιλησω αλλα αρνηθηκε.
Εφαγε δυνατα καρφωματα και στο τελευταιο τα αδειασα ολα μεσα της.
Εκανε μικρη προσπαθεια να φυγει απο κατω μου, αλλα της ειπα περιμενε...την εσφιξα με τα χερια μου και στραγγιξα μεσα στο 22χρονο μουνι της.
Με χαιρετησε ντυθηκε και εφυγε.
Εκατσε στο δωματιο 13 ρολογάτα λεπτα χωρις να χτυπησει καν την πορτα η υπηρεσια.
Μπορω να πω οτι χαρηκα γαμησι με την πιτσιρικα.
Δεκτικη στην ποδολαγνεια αλλα δεν ηταν προετοιμασμενη σωστα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως