Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 68 10
Μπουρδέλα
85294
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Εισοδος στον οικο οπου στο σαλονι εμφανιστηκε η Ναταλί.
Προκειται για μια μιλφ 30-33 ετων απο Ουκρανια.
Την πρωτη φορα που την ειχα δει ηταν ατιμελητη και ταλαιπωρημενη εμφανισιακα
και δε μου γεμισε το ματι.
Μια εβδομαδα μετα που την ξαναειδα ειχε παρει τα πανω της σε εμφανιση.
Χτενισμενη βαμμενη ξεκουραστη ειχε αλλο αερα στο σαλονι και ετσι ειπα να την δοκιμασω.
Ειναι αδυνατη μετριου αναστηματος με καστανοξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους.
Το στηθος πλακα με μικρη ρωγα, κορμι προς το σκιννυ με ομορφο μικρο στρογγυλο κωλαρακι.
Τα ποδια της φρεσκοξυρισμενα, το αιδοιο της τριχωτο αρκετων μερων αξυριστο.
Προσωπο ομορφο συμπαθητικο, προγραμμα απλο στα 10 ευρω.
Συννενοηση αδυνατη εκτος αν γνωριζεις Ουκρανικα.
Στο σαλονι βγηκε χαμογελαστη και ευδιαθετη και οχι μαγκωμενη οπως την προηγουμενη φορα.
Εισοδος της στο δωματιο οπου εβγαλε ενα ροζ φορεματακι που φορουσε.
Την τσακωσα αγκαλια και την κολλησα πανω μου ρουφωντας το λαιμο της.
Μου ελεγε (προφανως) οτι δεν ηθελε γλειψιματα και προσπαθουσε να ξεκολλησει απο πανω μου, εκανα οτι δεν καταλαβαινα και τις εδωσα και μερικα στοματοφιλα, τα απεφευγε μεχρι που μου ειπε stop αφου ειδε οτι δεν σκοπο να σταματησω.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και χωρις αλλα προκαταρκτικα μου περασε καποτα στο φουντωμενο πεος. Πιπα ρηχη και αδυναμη χωρις περασμα απο μπαλλες, αρκετα χαμηλης ηδονικοτητας.
Της εκανα νοημα να γυρισει σε 69 αλλα δεν ηθελε, κριμα γιατι ηθελα να γλειψω το τριχωτο μουνι της το οποιο εχει και μια μεγαλη ελιά λιγο πανω απο τα μουνοχειλα.
Ξαπλωσε μπρουμυτα με το μαξιλαρι κατω απο τη λεκανη και τουρλωσε το κωλι της.
Της τον εχωσα και εφαγε ενα δυνατο γαμησι ενω της ανοιξα και τα ποδια της και της τον καρφωνα ολο μεσα.
Δεν ξερω αν εκατσε σε αυτη τη σταση για να γλιτωσει γαμησι μαλλον το αντιθετο πετυχε.
Αφου την γαμησα δυνατα μερικα λεπτα σε αυτη τη σταση σηκωθηκα και της ειπα να γυρισει κανονικα.
Αυτη γυρισε σε κανονικη σταση αλλα μου εδειχνε το ρολοϊ της και μου ελεγε finish finish.. ενω ειχαν περασει μονο 5-6 λεπτα.
Της κουνησα το δαχτυλο κανοντας της "οχι" και βουτηξα αναμεσα στα ποδια της χωνοντας τον βαθια μεσα στο μουνι της. Πιαστηκα απο τα κωλομερια της και της εριξα δυνατο γαμησι, το κρεβατι χτυπουσε στον τοιχο και η Ναταλι βογγουσε δυνατα, η πουτσα μεσα οξω μεσα οξω μεχρι μητρα εχυσε μετα απο μερικα λεπτα γαμησι..
Ψιλοτραβιοταν να φυγει απο κατω μου την ωρα που εχυνα αλλα την κρατησα μεχρι να τα αδειασω ολα.
Η συμμετοχη της εννοειται μηδενικη, εφυγε καπως μουτρωμενη απο το δωματιο.
Ηθελα να την δοκιμασω απλα επειδη μου εκανε κλικ, για πανω απο μια φορα δεν συστηνεται.
Ελπιζω να μη με βρει ο Ουκρανος μαχητης αντρας της γιατι θα με εκτελεσει αμα εβλεπε ποσο δυνατα γαμουσα το γυναικακι του.
Προκειται για μια μιλφ 30-33 ετων απο Ουκρανια.
Την πρωτη φορα που την ειχα δει ηταν ατιμελητη και ταλαιπωρημενη εμφανισιακα
και δε μου γεμισε το ματι.
Μια εβδομαδα μετα που την ξαναειδα ειχε παρει τα πανω της σε εμφανιση.
Χτενισμενη βαμμενη ξεκουραστη ειχε αλλο αερα στο σαλονι και ετσι ειπα να την δοκιμασω.
Ειναι αδυνατη μετριου αναστηματος με καστανοξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους.
Το στηθος πλακα με μικρη ρωγα, κορμι προς το σκιννυ με ομορφο μικρο στρογγυλο κωλαρακι.
Τα ποδια της φρεσκοξυρισμενα, το αιδοιο της τριχωτο αρκετων μερων αξυριστο.
Προσωπο ομορφο συμπαθητικο, προγραμμα απλο στα 10 ευρω.
Συννενοηση αδυνατη εκτος αν γνωριζεις Ουκρανικα.
Στο σαλονι βγηκε χαμογελαστη και ευδιαθετη και οχι μαγκωμενη οπως την προηγουμενη φορα.
Εισοδος της στο δωματιο οπου εβγαλε ενα ροζ φορεματακι που φορουσε.
Την τσακωσα αγκαλια και την κολλησα πανω μου ρουφωντας το λαιμο της.
Μου ελεγε (προφανως) οτι δεν ηθελε γλειψιματα και προσπαθουσε να ξεκολλησει απο πανω μου, εκανα οτι δεν καταλαβαινα και τις εδωσα και μερικα στοματοφιλα, τα απεφευγε μεχρι που μου ειπε stop αφου ειδε οτι δεν σκοπο να σταματησω.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και χωρις αλλα προκαταρκτικα μου περασε καποτα στο φουντωμενο πεος. Πιπα ρηχη και αδυναμη χωρις περασμα απο μπαλλες, αρκετα χαμηλης ηδονικοτητας.
Της εκανα νοημα να γυρισει σε 69 αλλα δεν ηθελε, κριμα γιατι ηθελα να γλειψω το τριχωτο μουνι της το οποιο εχει και μια μεγαλη ελιά λιγο πανω απο τα μουνοχειλα.
Ξαπλωσε μπρουμυτα με το μαξιλαρι κατω απο τη λεκανη και τουρλωσε το κωλι της.
Της τον εχωσα και εφαγε ενα δυνατο γαμησι ενω της ανοιξα και τα ποδια της και της τον καρφωνα ολο μεσα.
Δεν ξερω αν εκατσε σε αυτη τη σταση για να γλιτωσει γαμησι μαλλον το αντιθετο πετυχε.
Αφου την γαμησα δυνατα μερικα λεπτα σε αυτη τη σταση σηκωθηκα και της ειπα να γυρισει κανονικα.
Αυτη γυρισε σε κανονικη σταση αλλα μου εδειχνε το ρολοϊ της και μου ελεγε finish finish.. ενω ειχαν περασει μονο 5-6 λεπτα.
Της κουνησα το δαχτυλο κανοντας της "οχι" και βουτηξα αναμεσα στα ποδια της χωνοντας τον βαθια μεσα στο μουνι της. Πιαστηκα απο τα κωλομερια της και της εριξα δυνατο γαμησι, το κρεβατι χτυπουσε στον τοιχο και η Ναταλι βογγουσε δυνατα, η πουτσα μεσα οξω μεσα οξω μεχρι μητρα εχυσε μετα απο μερικα λεπτα γαμησι..
Ψιλοτραβιοταν να φυγει απο κατω μου την ωρα που εχυνα αλλα την κρατησα μεχρι να τα αδειασω ολα.
Η συμμετοχη της εννοειται μηδενικη, εφυγε καπως μουτρωμενη απο το δωματιο.
Ηθελα να την δοκιμασω απλα επειδη μου εκανε κλικ, για πανω απο μια φορα δεν συστηνεται.
Ελπιζω να μη με βρει ο Ουκρανος μαχητης αντρας της γιατι θα με εκτελεσει αμα εβλεπε ποσο δυνατα γαμουσα το γυναικακι του.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3