Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 68 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια, η υπηρεσία μου είπε ότι έχει καινούργια κοπέλα, δουλεύει 2 μέρες.
Όντως σαλοναρισε μια ξανθιά κοπέλα γύρω στα 26-27 ,λεπτή μέ μαλλί μέχρι τούς ώμους, μικρό βυζί 1-1.5 ,είχε και ενα μικρό τατουάζ στο δεξί μπράτσο.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο για να τη δοκιμάσω, φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο, δε γνωρίζει ούτε Αγγλικά ούτε Ελληνικά.
Συνοπτικά προκαταρκτικα μηδενικά κάποια χαιδεματα και κάποια πεταχτά φιλιά αλλά λόγω του ότι είχα να γαμησω 3 μέρες η στύση πραγματοποιήθηκε.
Πέρασμα προφυλακτικου, πιπα μέτρια και σχετικά ρηχή, πρώτη στάση στα 4 ,καλό στήσιμο αλλά σκαρί για όχι πολλά πολλά, δεύτερη στάση με αυτήν ανάσκελα, μετά από κάνα 2λεπτα άρχισε να κλαίει με αυξανόμενη ένταση, σταμάτησα, δε μπορούσαμε και να συνεννοηθούμε και της έδειξα τη πόρτα ότι μπορεί να φύγει.
Μετά από λίγο ήρθε η ευγενική μαυρομαλλα υπηρεσία στο δωμάτιο κρατώντας ενα 10ευρο στο χέρι και ζητώντας μου συγγνώμη, μου είπε ότι η κοπέλα είναι από Ουκρανία, άφησε πίσω άντρα και δυο παιδιά για να έρθει να δουλέψει γιατί δεν είχαν να φάνε, εδώ λόγω του ότι δε ξέρει να μιλήσει κάτι άλλο εκτός από Ουκρανικα κατέληξε εδώ μέχρι να βρει κάτι άλλο, και τα βράδια όταν γυρνάει σπίτι όλο κλαίει, κάνει να μου δώσει τα λεφτά, της είπα δε πειράζει ας τα κρατήσει δε χάθηκε ο κόσμος για ένα δεκαευρω, επέμενε να τα πάρω αλλά της τα έδωσα πίσω.
Έτσι κι αλλιώς στο δωμάτιο ήμουν σχεδόν 8 λεπτά απλά δε τελείωσα.
Δε νομίζω να τη ξαναπάρω όχι γιατί δεν ήταν καλή αλλά ήταν λίγο σοκ όταν έβαλε τα κλάματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, livaja , bigmountain89 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2023
Μηπως ήταν trafficking?
21 Μαρτίου, 2023
είσαι ωραίος φιλος
review reaction 1 Accountant, 69fil, cocos30 και 1 ακόμα μέλος
21 Μαρτίου, 2023
Μπραβο σου ρε μαγκα, σωστο κ παντελονατο αυτο που εκανες
review reaction 1 69fil, cocos30, info@123 και 1 ακόμα μέλος
21 Μαρτίου, 2023
Noname_Gr όχι, ήξερε που έχει έρθει να δουλέψει, απλά "λύγισε"
21 Μαρτίου, 2023
ΛύπηΛύπηΛύπη
968
968
21 Μαρτίου, 2023
έπραξες άριστα, αλλά άμα ήταν να κλαίει με σένα με τους προηγούμενους βρωμοπάκηδες τι έκανε δηλαδή ;
review reaction 1 n.smirni76
22 Μαρτίου, 2023
δεν μου πεφτει λογος ουτε θα κανω (ποιος, εγω) κυρηγμα, αλλα μια τετοια κριτικη, δεδομενου των τομαριων που υπαρχουν γυρω μας, μαλλον θα τραβηξει κοσμο να πανε στον οικο και να βγαλουν τα αρρωστα γουστα τους, παρα θα τους απωθησει....
review reaction 1 nonblue
22 Μαρτίου, 2023
Μπράβο σου, πρέπει να είμαστε και άνθρωποι.
22 Μαρτίου, 2023
A)3 3 μέρες να γαμησεις? Σμύρνη είσαι καλά η πρέπει να ;νησυχησουμε?
Β)ούτε η 1η δυστυχώς ούτε η τελευταία....φήμες λένε ότι πολλές μετά την χρόνια θλίψη καταλήγουν σε ψυχιατρεία...
Γ)όλοι οι μπουρδελιαρηδες ξέρουμε καλά (και ας μην το αποδεχόμαστε όταν δίνουμε τον οβολό) τι συμβαίνει...
Δ)ο Σμυρνης απλά έκανε το σωστό....μπορδελαρχηγος μεν,άνθρωπος δε(συν ότι και αυτός τραυματίστηκε ολίγον ψυχικά...)
22 Μαρτίου, 2023
Μπράβο, το χειριστηκες που καλά.
Αν κ σκφτηκακ κ εγώ αυτο που είπε ο φίλος ποιο πάνω ότι μπορεί να πάνε κάποιοι εκει για να βγάλουν τα γούστα τους
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2