Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 77 10
Μπουρδέλα
153685
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Έμμυ λοιπόν αφού είδα πρώτα Βίκυ στο 69 και δεν μου άρεσε το σώμα της, κατέληξα εκεί έχοντας διαβάσει καλά σχόλια.
Πλήρωσα για δυο εκτονωσεις και μπήκα..
Αφου είχα κάνει μπάνιο και ξυριστεί τελείως σε αρχιδια και πουτσα είπα να τον πλυνω και εκεί μία.
Παρόλα αυτα είδα μεγάλη δυσανασχετιση, στο να μου γλείψει τα αρχιδια, ενώ είχα πληεωσει διπλή φορά και μόνο όταν της είπα κάντο μου καλά, και αυριο θα έρθω για μια ώρα είδα λίγο παραπανω προθυμία.
Και το εννοώ.
Διαρκώς κοιτουσε ένα smart watch και λάμβανε και έστελνε μήνυματα κόβοντας την πράξη απροειδοποίητα.
Παρόλα αυτά έδειξε μεγάλη θέληση και υπομονή, να πω εδώ ότι είμαι απαιτητικός στο αρχιδι γλείψιμο.
Κάποια στιγμή πετάγεται σταματάει και λέει,
Τι έχει η πουτσα σου την έπλυνες καθόλου?
Δυο φορες της λέω και εδώ και σπίτι μου.
Με τα πολλά ξαναεπεσε παλι στην δουλειά και ξεκινήσαμε σεξ.
Δυνατά κάπως στα τέσσερα μου φώναζε για πιο αργά, αλλά δεν πολυκαταλαβαινα εκείνη την ώρα.
Πάμε να ξεκινήσουμε για δευτερο γυρο, με στέλνει νιπτήρα πρώτα, και ενώ Πλυθηκα πολύ σχολαστικά, αυτή συνέχιζε να στέλνει μηνύματα και να μιλάει μέσω smartwatch.
Σίγουρα εκνευριστικό, εν τέλει όμως όταν ξεκίνησε πήγε καλά το πράγμα με πολλή υπομονή εκ μέρους της.
Θα της δώσω και αυριο μια ευκαιρία
Να πω επίσης πως από εμφάνιση είναι πολλή όμορφη στο πρόσωπο με φουσκωτά χείλια για τσιμπουκια, γεμάτο σώμα όχι χοντρή, λίγα ψωμάκια χαμηλά και 2,5αρι στήθος.
Πλήρωσα για δυο εκτονωσεις και μπήκα..
Αφου είχα κάνει μπάνιο και ξυριστεί τελείως σε αρχιδια και πουτσα είπα να τον πλυνω και εκεί μία.
Παρόλα αυτα είδα μεγάλη δυσανασχετιση, στο να μου γλείψει τα αρχιδια, ενώ είχα πληεωσει διπλή φορά και μόνο όταν της είπα κάντο μου καλά, και αυριο θα έρθω για μια ώρα είδα λίγο παραπανω προθυμία.
Και το εννοώ.
Διαρκώς κοιτουσε ένα smart watch και λάμβανε και έστελνε μήνυματα κόβοντας την πράξη απροειδοποίητα.
Παρόλα αυτά έδειξε μεγάλη θέληση και υπομονή, να πω εδώ ότι είμαι απαιτητικός στο αρχιδι γλείψιμο.
Κάποια στιγμή πετάγεται σταματάει και λέει,
Τι έχει η πουτσα σου την έπλυνες καθόλου?
Δυο φορες της λέω και εδώ και σπίτι μου.
Με τα πολλά ξαναεπεσε παλι στην δουλειά και ξεκινήσαμε σεξ.
Δυνατά κάπως στα τέσσερα μου φώναζε για πιο αργά, αλλά δεν πολυκαταλαβαινα εκείνη την ώρα.
Πάμε να ξεκινήσουμε για δευτερο γυρο, με στέλνει νιπτήρα πρώτα, και ενώ Πλυθηκα πολύ σχολαστικά, αυτή συνέχιζε να στέλνει μηνύματα και να μιλάει μέσω smartwatch.
Σίγουρα εκνευριστικό, εν τέλει όμως όταν ξεκίνησε πήγε καλά το πράγμα με πολλή υπομονή εκ μέρους της.
Θα της δώσω και αυριο μια ευκαιρία
Να πω επίσης πως από εμφάνιση είναι πολλή όμορφη στο πρόσωπο με φουσκωτά χείλια για τσιμπουκια, γεμάτο σώμα όχι χοντρή, λίγα ψωμάκια χαμηλά και 2,5αρι στήθος.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
και θα ξαναπας ???
μαλιστα... για μια ωρα κιολας ???
ποιός ο λόγος να ξαναπάς ??
Η εμμυ ήταν ενα γλυκό και τίμιο κοριτσάκι όταν είχε πρωτοέρθει στη λιοσίων 73 πανω.Την είχα πάρει αρκετές φορές μέχρι που άρχισε να γίνεται ξινομούνα.Αυτές που ξύπνησαν και ψαχνουν να αγοράσουν διαμέρισμα στη γλυφάδα ας αφήσουν τα μπουρδέλα των 20 ευρω και ας πάνε σε γραφείο να τα παίρνουν από λεφτάδες αγαπούληδες
Σε εμφάνιση βέβαια η Σάρα είναι ότι καλυτερο, αλλά δεν γλείφει αρχίδια, πραγμα απαραίτητο για εμένα