Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
277777
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχω περάσει άλλη μια φορά με την Άννα. Δεν λέω από εμφάνιση είναι πολύ καλή και με τα λίγα κιλακια που πήρε. Δεν έπαιζε τίποτα άλλο αξιολογο στα πέριξ και μιας που μου είχαν πει καλά λόγια για τα πατουσακια της Άννας λέω να περάσω μαζί της 2 ρη φορά. Έρχεται στο δωμάτιο αρκετά γρήγορα ,άρχισε να μου λέει κάποιες γκρίνιες για τους πελάτες της ? και στα του αγώνα πιπουλα απλή σχεδόν αδιάφορη,καλή στην ποδομαλακια (αν και περίμενα καλύτερα πόδια συνεπώς Αουρόρα- Άννα 1-0)
Έρχεται από πάνω μου με εμένα να χουφτωνω τις βυζάρες της ! Την βάζω στα 4 και το καλό είναι ότι αντέχει σφυροκόπημα και τέλος σε ιεραποστολικό! Το αρνητικό στην Άννα είναι ότι μέσα δεν έχει διάθεση η έστω μια ψεύτικη ...τουλάχιστον είναι ομιλητική με πολύ καλά ελληνικά
Έρχεται από πάνω μου με εμένα να χουφτωνω τις βυζάρες της ! Την βάζω στα 4 και το καλό είναι ότι αντέχει σφυροκόπημα και τέλος σε ιεραποστολικό! Το αρνητικό στην Άννα είναι ότι μέσα δεν έχει διάθεση η έστω μια ψεύτικη ...τουλάχιστον είναι ομιλητική με πολύ καλά ελληνικά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι