Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 65 10
Μπουρδέλα
88163
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ενημερώθηκα από την ημερήσια ενημέρωση ότι η Μαργαρίτα επέστρεψε και έφυγα στοχευμένα για τον πάτο της. Η Μαργαρίτα είναι μια Ρωσίδα γκίλφ ξανθιά με αρκετά παραπανήσια κιλά μεγάλη κωλάρα και βυζιά που πρέπει να κοντεύει τα 2α ήντα. Σαλονάρει με διχτυωτό κορμάκι και κυλοτάκι και εάν σου κάνει το κορμί της σίγουρα θα περάσεις καλά. Είναι πάντα γελαστή και αρκετά επικοινωνιακή. Όταν σε ξέρει λέει τα κλασικά, αγάααααπη μου και μωρό μου μου έλειψες!!Μπαίνω στο σαλόνι η Μαργαρίτα είναι δωμάτιο αλλά εγώ αφού την ξέρω πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο . Ο οίκος είναι από τους καλύτερους και καθαρότερους στο Μεταξουργείο. Πάντα καθαρά τα δωμάτια, ευρύχωρα με άνετα και καθαρά κρεβάτια. Μπαίνει η Μαργαρίτα λέει με νάζι το μωρό μου μου έλειψες βγάζει το κορμάκι με καβαλάει και κατευθείαν μπαίνει στο ψητό. Αρχίζει περιποίηση μπαλών αργά αργά και με μεράκι, για 3-4 λεπτά ασχολείται μόνο με αυτές χωρίς να έχει ακουμπήσει καθόλου το καβλί μου με το στόμα παρά μόνο να τρίβεται στο προσωπό της και να μου έχει γίνει δοκάρι. Μετά αποφασίζει να το περιποιηθεί και αυτό και αρχίζει μια πίπα αργή και βασανιστική, ακρβώς όπως που αρέσει. Σηκώνομαι όρθιος στο πλάι του κρεβατιού και αυτή στα γόνατα ώστε να την βλέπω και από τον καθρέπτη. Η Μαργαρίτα είναι από τις Ρωσίδες μαστόρισσες του είδους που εάν τις αφήσεις σίγουρα θα σε τελειώσουν στην πίπα αλλά εγώ σήμερα θέλω και να της τον χώσω και στην μουνάρα. Οπότε της λέω να μου περάσει προφυλακτικό και να στηθεί στα τέσσερα. Τουρλώνει την κωλάρα της , της κάνω άκρη το κυλοτάκι και της τον χώνω βαθιά μέσα στην μουνάρα της. Αυτή χαμηλώνει ακόμα την κωλάρα της και αναγκαστικά λυγίζω τα πόδια για να χαμηλώσω κι εγώ. Συνεχίζω με δυνατά μπασίματα και μετά από λίγο έρχεται το τέλος στην μεγαλοπρεπή μουνάρα της αδειάζοντας ανακουφισμένος. Εκείνη την ώρα χτύπησε και η τσατσά την πόρτα. Σηκώθηκε ντύθηκε, με χαιρέτησε και βγήκε από το δωμάτιο. Η μαντάμ είναι εγγύηση , εάν σου αρέσουν οι μεγαλοκοπέλες που δεν λένε όχι σε τίποτα και είναι ταγμένες στον βωμό της πούτσας. Εάν ψάχνετε μοντέλα και κορμάρες μην κάνετε τον κόπο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;