Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 125 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αφού διάβασα στις ενημερώσεις ότι το Σαμπινάκι επεστρεψε και αφού δεν το είχα πάρει ποτέ, ούτε καν το είχα δει , έφυγα αποφασισμένος να το καρφώσω για να σχηματίσω άποψη. Θα περίμενα σκέφτηκα όση αναμονή και να είχε. Έφτασα κατά τις 00:15 μπήκα στο σαλόνι όπου περίμενε μόνο ένας , ο οποίος και έφυγε χωρίς να περάσει. Βγήκε η Σαμπίνα φορώντας κόκκινα εσώρουχα και λευκα παπούτσια πλατφόρμες που την ψήλωναν αρκετά. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , όπου περίμενα κανά μισάωρο γιατί είχε κι αλλα δωμάτιο πρίν. Σκάει το μωράκι που έχει αλλάξει ρούχα και έχει βάλει στολή μπατσίνας , χειροπέδες και μαύρο καπελάκι που έγραφε police. Ωραία λέω μέσα μου είναι και παιχνιδιάρικο το μωρό. Κορμάκι όπως το έχουν πει πάρα πολλοί άψογο με ωραία επιδερμίδα. Γονατίζει στα τέσσερα πάνω μου ενώ έχει ανεβάσει το φορεματάκι και αρχίζει και αρχίζει να κουνάει το κωλάρακι της και να μου χαϊδεύει την πούτσα ενώ εγώ του χουφτώνω και του χαϊδεύω το κωλαράκι. Αφού με έφτιαξε μου περνάει προφυλακτικό γονατίζει ακριβώς απέναντί μου ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να τον ρουφάει. Πίπα μέτρια , μόνο το κεφαλάκι έβαζε μέσα και είχε στηθεί έτσι που δεν μπορούσα να δω το προσωπό της αφού φορούσε το καπέλο και έπεφταν μπροστά και τα μαλλιά της. Σταμάτησε μόνη της και ήρθε και έκατσε πάνω μου. Εγώ του είχα πιάσει τα κωλομέρια και το ανεβοκατέβαζα πάνω μου. Μετά από λίγο στήθηκε στα τέσσερα πλαγιαστά στο κρεβάτι ώστε να την βλέπω στον καθρέπτη και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της στην αρχή σιγά και μετά ανεβάζοντας στροφές. Το μωράκι είναι όντως κορμάρα και καβλιάρικο και έχει ένα κωλαράκι ποίημα. Στενή μεσούλα και κωλαράκι πεταχτό. Την τρυπούλα της την είδα δουλεμένη άσχετα αν δεν την δίνει. Συνέχισα σε λίγο έντονους ρυθμούς όπου ήρθε και το τέλος με το Σαμπινάκι να έχει στηθεί άψογα και με τα χεράκια της να τραβάει το σεντόνι. Πιστεύω ότι το κάνουν πολλές αυτό, γιατί ξέρουν ότι οι άντρες φτιάχνονται βλέποντάς το και είναι ένας τρόπος να σε τελειώσουν γρηγορότερα. Σηκώθηκε έβαλε την στολή της και βγήκε στο σαλόνι για να γράψει την επόμενη κλήση για υπερβολικές κάβλες. Προσωπικά αν και μου άρεσουν πιο γεμάτα κορμιά και πιο ανωμαλιάρες, δεν μπορώ να πω άσχημη κουβέντα. Άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω. Ειδικά για τους πιτσιρικάδες είναι τέλεια. Θα την επισκεφτώ πάλι σε κανα δίμηνο μήπως και καταφέρω να την τσιμπουκώσω σε αλλη στάση και τον πάρει πιο βαθιά στο στοματάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
162
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, George71, Autokinitas και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2023
Σημάδι φιλιού Την επομενη φορα μωρακι μου θα σου βαλω της χειροπεδες και θα σε τρελανω μωρακι μου
S
Sabinakitty15
review reaction 2 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1