Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 102 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειχα πολυ λιγο διαθεσιμο χρονο, και ειπα να επισκευθω τα "ΞΕΠΕΤΑΔΙΚΑ Νο 2". Λογω αυξημενης κινησης, δεν σε κρατανε και πολυ πολυ στους τριγυρω "ΟΙΚΟΥΣ". Γωριζα λιγο πολυ τι με περιμενει,αλλα για καλη μου τυχη επεσα στην γνωστη στην γυρω περιοχη Χριστινα. Μετριο αναστημα,ξανθη και πολυ αδυνατη. Στο σαλονι εμφανιστηκε με ενα πλατυ εγκαρδιο χαμογελο. Αμεσως ελαβα το μυνημα. Μολις σηκωθηκα ηρθε μπροστα μου και με χαιδεψε χαμηλα. Δεν φευγω της ειπα, θα περασω. Δεν περιμενα πολυ στο δωματιο. Με το που μπαινει η Χριστινα, πηδαει κατ' ευθειαν επανω μου.Αρχισε να με φιλαει στο λαιμο,και να με χαιδευει παντου. Ακολουθως γλειψιμο στις ρωγες μου και ψιλοδαγκωματακια. Φοβερη ηδονη. Μου προσεφερε πολυ τρυφεραδα και ερωτισμο. Μετα σιγα σιγα, με φιλακια και γλειψιματακια εφτασε και στην επιμαχη περιοχη. Πιπα απαλη και πολυ βαθεια. Ειχα ηδη πετρωσει οποτε με ρωταει πως θελω. Την εστησα στα 4 αλλα για πολυ λιγο. Το τελος πλησιαζε και το ηθελα με αγκαλιτσα. Ειναι τοσο γλυκουλα... Ολα εγιναν τοσο γρηγορα (λογω περιοχης βεβαια... ειπαμε). Οταν τελειωσα την φιλησα και με φιλησε γλυκα και εφυγε. Την βρηκα τυχαια εκει. Δουλευει πρωι στο Ιασωνος 20Β αν θυμαμαι καλα. Συνισταται ανεπιφυλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
46
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού