Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 104 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρωινή βόλτα στη Βέργας και το 6Β. Ανεβαίνω, χτυπάω κουδούνι και αμεσα ανοίγουν. Η υπηρεσία άκρως ευγενικότατη μπορώ να πω, μου παρουσιάζει την Αννούλα από Μολδαβία. Αρκετή κίνηση στο κατάστημα. Τρια από τα τέσσερα (αν ειδα καλά) δωμάτια γεμάτα. Μπαίνω στο δωμάτιο, αρκετά ζεστό με το κλιματιστικό. Χώρος καθαρός. Κρεβάτι με άψογο στρώμα, νιπτήρας με σαπούνι και σκαμνάκι για μας τους πιο κοντούς, μωρομαντηλα και χαρτί στο κομοδίνο. Είχε και τηλεόραση με τσόντα καθώς και παντόφλες. Μόνη μικρή παραφωνία, ο φωτισμός, καθώς έχει σκούρες κόκκινες λαμπες που κάνουν πολύ σκοτεινό το χώρο. Παρά τα γεμάτα δωμάτια, δεν άργησε πολύ. Η Άννα είναι γύρω στα 30, ξανθιά, με ομορφο πρόσωπο, γύρω στο 1.70 και λίγα παραπάνω κιλά (δεν τη λες καν chubby νομίζω). Πολυ θηλυκό κορμί, ιδανικό για τα γούστα μου. Βυζάκια 2,5άρια, πολύ μαλακά. Μύριζε όμορφα και φαινόταν ότι μόλις είχε κάνει μπάνιο. Γδύνεται και αρχίζει στα όρθια να τον χαϊδεύει και να με φιλάει στο στήθος. Χάρηκα κι εγώ τα βυζάκια και τις ρώγες της. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι, συνεχίζει να φιλάει στο σώμα, να μου τον τρίβει πάνω στις ρώγες της και να γλείφει τις μπάλες μου για αρκετή ώρα, κάνοντας με τούρμπο. Ερώτηση για προφυλακτικό και αφού το περνάει με το στόμα, αρχίζει μια πολύ καλή, ζεστή και υγρή πίπα. Καθόλου χέρι, τον παίρνει μέχρι μέσα ενώ με δική της προτροπή έβαζα δάχτυλο στο ξυρισμένο μουνακι της. Ακολούθως ρωτάει σε τι στάση την θέλω και αφού μου άρεσαν τα βυζάκια της, ζήτησα να ανέβει εκείνη πάνω μου για να τα χουφτώνω παράλληλα. Ζεστή και στενή η αίσθηση από το μουνακι της. Μετά από δυνατό καβάλημα ήρθε η ολοκλήρωση. Πολυ καλή συμμετοχή η κοπέλα, ευγενική και πρόθυμη να ικανοποιήσει το πελάτη. Μου αφαίρεσε προφυλακτικό, με καθάρισε και αφού με ευχαρίστησε αποχώρησε. Τιμάει τα χρήματα που παίρνει και θα ξανατιμηθεί σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!