Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 104 10
Μπουρδέλα
188763
Γενική βαθμολογία
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρωινή βάρδια προχτές με στόχευση στο τίμιο αυτό μπουρδελάκι, μιά και το στανταρο-ραντάρ μου δεν με άφηνε να μην προχωρήσω και σε αυτό (Στα άλλα δύο που πήγα,το ένα είχε αναμονή & το άλλο κλειστό) χωρίς να τσεκάρω αν παίζει μέσα η Άννα (μιά φορά έφαγα ήττα έπαιζε μια gilf)
Και έπαιζε μπαλίτσα Άννα.
Με την Αννούλα έχω περάσει μερικές φορές, από τον καιρό που την προτοκάρφωσα και έγινε στανταράκι μου!!!
Σε γενικές γραμμές είναι ένα ωραίο μιλφάκι, στα 30 (νομίζω) με πλούσιο στήθος (στα συν) πισιματάκια και με διάθεση να σε κάνει να χαλαρώσεις,να είσαι άνετος και να περάσεις και καλά !!
Ωραίο υγρό αρχιδογλείψιμο, ωραίο τσιμπουκάκι με καπότα (δεν ρώτησε για ελεύθερο) και ωραίο γαμησακι, χωρίς να γκρινιάζει σε αλλαγές στάσεων όποτε το ζήτησα (από πάνω με τις βυζάρες να κρέμονται,μετά ιεραποστολικά με τα σχετικά γλωσσόφιλα και τέλος στα 4) .
Συμπερασματικά, για το μπουρδελάκι αυτό και για την Αννούλα έχουμε ένα αρκετά καλό και τίμιο πακέτο στα 20ε !!!
Καλά να περνάτε και να γαμάτε !!!!
Και έπαιζε μπαλίτσα Άννα.
Με την Αννούλα έχω περάσει μερικές φορές, από τον καιρό που την προτοκάρφωσα και έγινε στανταράκι μου!!!
Σε γενικές γραμμές είναι ένα ωραίο μιλφάκι, στα 30 (νομίζω) με πλούσιο στήθος (στα συν) πισιματάκια και με διάθεση να σε κάνει να χαλαρώσεις,να είσαι άνετος και να περάσεις και καλά !!
Ωραίο υγρό αρχιδογλείψιμο, ωραίο τσιμπουκάκι με καπότα (δεν ρώτησε για ελεύθερο) και ωραίο γαμησακι, χωρίς να γκρινιάζει σε αλλαγές στάσεων όποτε το ζήτησα (από πάνω με τις βυζάρες να κρέμονται,μετά ιεραποστολικά με τα σχετικά γλωσσόφιλα και τέλος στα 4) .
Συμπερασματικά, για το μπουρδελάκι αυτό και για την Αννούλα έχουμε ένα αρκετά καλό και τίμιο πακέτο στα 20ε !!!
Καλά να περνάτε και να γαμάτε !!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€