Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κοπελα ειναι καλη εμφανησιακα και καλη στις υπηρεσιες κατι σπανιο για φυλης που οι περισσοτερες ωραιες ειναι φολες,ηλικια γυρω στα 25-30,εμφανηση μαυρα μαλλια αλογοουρα και σωμα λεπτο και καλο για μενα,μπηκε μεσα μου εγλειψε το πουτσο,πηρε καλη πιπα,μετα σεξ σε πολλες στασεις απο πανω αυτη,στα 4,ιεραποστολικο,χαμος και τη φιλησα και στο στομα οπου μου εκεινη ανοιγε το στομα και μου εδινε και γλωσοφιλα,μετα απο το σεξ τον επαιξα ενω εκεινη με χαιδευε και εβγαλα αρκετο σπερμα οπου βογγηξα απο τη ηδονη που μου εδωσε η κοπελα,γενικα ειναι σπανιο η αλλη να ειναι και ωραια και με καλες υπηρεσιες οποτε εννοειται πρεπει καποιος να τη δοκιμασει σε μια εποχη που ολες οι ωραιες και νεες ειναι φολες και μονο κατι 50αρες ειναι καλες σε υπηρεσιες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, Milfomaniac, hustler και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2023
Υπάλληλος του οίκου είσαι και γράφεις κάθε μέρα για το ίδιο σπίτι;
review reaction 3 oreos23
29 Ιανουαρίου, 2023
Moon-AK47-kias ρε φιλε 2 φορες απο τις 20 κριτικες εχω γραψει γιαυτο το σπιτι,τι βλακειες λες?και στη τελικη αμα δε θες ας μη τη διαβαζεις τη κριτικη ελεος με μερικους
29 Ιανουαρίου, 2023
25 με 30 οχι. 35 σίγουρα είναι η θυγατέρα.
review reaction 1 oreos23
29 Ιανουαρίου, 2023
Έχει τα στανταρακια του ο συναγωνιστής...
Ε,και αν δουλεύει εκεί ... επιβεβαίωνεται το τραγούδι του Τζίμη Πανούση "Σουζάνα" και συγκεκριμένα οι στόχοι:"Σεξ ,φα'ι',σκατα και ύπνο,εργασία και χαρά"...το όνειρο κάθε εργαζόμενου...την καλησπέρα μου!
review reaction 3 oreos23
29 Ιανουαρίου, 2023
Διανοούμενος ναι εε?δε το ηξερα μαν,την εκανα το πολυ 27,παντως μικροδειχνει εγω 35 δε την εκανα με τιποτα.
29 Ιανουαρίου, 2023
argyrotoxos χαχα ρε μαγκα αργυροτοξε δε ειμαι υπαλληλος του οικου χαχα,αλλα η ειρηνη ειναι περιπτωση γιατι ειναι και ομορφη και καλη σε υπηρεσιες,εγω ειμαι υπερ εστω μια φορα να πανε ολοι μαζι της,ξεχωριζει οταν ολες οι ωραιες εχουν γινει φολες και μονο οι 50αρες γιαγιαδες ειναι καλες.
30 Ιανουαρίου, 2023
Καλο κλαρινο το Ειρηνακι.Δυνατη πορνη
review reaction 1 oreos23
30 Ιανουαρίου, 2023
TRAXANOPLAGIAS1234 οντως κανει ωραιο στοματικο και δινει ωραια φιλια η οποια βαζει γλωσσα,κα σε συνδιασμο με τις υπηρεσιες ειναι και ομορφη,νεα κατι δυσκολο στη φυλης αφου ολες οι ομορφες και νεες ειναι φολες.
review reaction 1 TRAXANOPLAGIAS1234
07 Μαρτίου, 2023
Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η κοπέλα αυτή ευχαριστώ εκ των προτέρων
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9