Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 160 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά την κυριακάτικη ξενέρα με την Ζάνα, πήρα ρεπό την Κυριακή και Δευτέρα πάω προς Μεταξουργείο στοχευμένα για Πάολα που επανέκαμψε προ 2 εβδομάδων. Μπαίνω στον οίκο και δεν υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο καθότι και τα 2 κορίτσια έδιναν πόνο. Η Άντζελα η τσιμπουκωμάνα ήταν το 2ο κορίτσι αλλά εγώ είμαι φαν της Πάολας γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και να μην περάσω καλά. Οπότε πληρώνω , μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω το μωρό. Έρχεται ξαπλώνει μαζί μου και για κάνα δίλεπτο, μόνο κουτσομπολεύουμε ενώ καθεται στην αγκαλιά και μου χαιδεύει τον Μητσάκο, όπως λέει και η Άντζελα. Μετά σηκώνεται πιάνει τα μαλλιά αλογοουρά και αρχίζει την πίπα η οποία είναι όπως ακριβώς μου αρέσει. Τώρα πιά μετά από 7 χρόνια που την ξέρω , ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να με φτιάξει. Της λέω να κατσει από πάνω αλλά βαριέται και ξαπλώνει για ιεραποστολικό. Της βάζω τα ποδια στου ώμους μου και αρχίζω να την καρφώνω δυνατά αλλά μετά από λίγο χαλαρώνω και το πάω σιγά σιγά. Σηκώνομαι την στήνω στα 4 της ρίχνω και ένα σκαμπίλι στα κωλομέρια και της τον βάζω στο μουνάκι της. Ξεκινάω με αργά μπασίματα , αυξάνοντας σταδιακά την ένταση μέχρι που πιάνω 6η και ενώ είχα σκοπό να την χύσω στο στόμα, δεν μπορώ να κρατηθώ και χύνω βαθιά μέσα στην μουνάρα της ξαλαφρωμένος εντελώς. Σηκώνεται φρεσκάρεται στον νυπτήρα και αποχωρεί γελόντας. Η τσατσά ενώ κάθησα πάνω από 10 λεπτά περιέργως δεν χτύπησε την πόρτα. Βγαίνοντας έπεσα σχεδόν πάνω σε ένα πιπινάκι που ανέβαινε προς την Πειραιώς και με έπιασε αυτή η ντροπή που νιώθεις όταν τυχαίνει να πέσεις σε ωραία γυναίκα βγαίνοντας από μπουρδέλο. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!