Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 277 10
Μπουρδέλα
490174
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Εύα είναι ένα ψηλό μελαχρινό κοριτσάκι με μεγάλο στήθος και ένα tatoo φιδάκι ψηλά στο δεξιό πόδι και άλλο ένα ψηλά στην πλάτη κάτω από τον λαιμό που δεν κατάλαβα τι είναι, η οποία φορώντας γόβες σαλονάρει σαν αλογο έτοιμο να καλπάσει. Όταν την είδα για πρωτη φορά χθες το απόγευμα , λέω ώπααααα , εδώ είμαστε. Το μωρό πρέπει να ιππευθεί. Δεν μπόρεσα να περάσω γιατί είχε ήδη δωμάτια και εγώ δεν είχα χρόνο οπότε σήμερα το απόγευμα στολίστηκα και κατηφόρισα προς τα σπιτάκια της ηδονής. Δυστυχώς δεν δούλευε και η τσατσά μου είπε δεν γνωρίζει πότε δουλεύει. Ανέβηκα προς Φωκαίας που έχουν πει οι έμπειροι μύστες ότι δουλεύει στο 13 στο υπόγειο αλλά ούτε κι εκεί. Ευτυχώς η τσατσα με πληροφόρησε ότι θα είναι μετά τις 12 στο Λιοσίων 73Β οπότε επιστροφή στην βάση μου και ξανά μανά κέντρο το βράδυ. Με έφαγαν τα δρομολόγια. Τέλος πάντων φθάνω βγαίνει το μωρό το λιγουρεύω, πληρώνω και περνάω στο δωμάτιο αφού η τσατσα με ενημερώνει ότι θα περιμένω γιατί έχει άλλους καβλιάρηδες πριν από μένα. Το δωμάτια από τα καλύτερα που υπάρχουν με μεγάλο διπλο κρεβάτι με προσκέφαλο , νιπτήρα μοντέρνο και ντουζιέρα. Περιμένω κάνα 20λεπτο και μπαίνει το μωράκι που φορούσε κάτι εντυπωσιακά μαύρα εσώρουχα με κυλοτάκι που πιάνει ψηλά στον γοφό , όπως μου αρέσει. Γδύνεται αμέσως και υπάρχει μια δυσκολία στην συνεννόηση γιατί δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Πρέπει να αρχίσουμε μαθήματα ρωσικής γλώσσας μάλλον για να γαμάμε πιο άνετα. Τέλος πάντων της λέω πίπα χωρίς προφυλακτικό και ξεκινάει μια μέτρια πίπα με ένα υποτυπωδες πέρασμα από μπαλάκια.Στήθηκε πλάγια και φάτσα σε μένα οπότε μπορούσες να την χαιδέψεις μόνο στους γοφούς. Χαρακτηριστική στάση που δηλώνει ότι δεν θα ευχαριστηθείς πίπα. Δεν ξέρω αν δηλώνει απειρία ή κουτοπονηριά. Εγώ μάλλον επειδη την είχα στοχεύσει από χθές και περίμενα άγριο ξέσκισμα συν ότι να βλέπεις ένα κοριτσάκι να σε πιπώνει αργά αργα είναι ερεθιστικό έγινα πύραυλος. Σηκώθηκα όρθιος στο πλάι του κρεβατιού ώστε να την βλέπω καλύτερα και να έχω και τον έλεγχο αλλά αυτή προσπάθησε να μου περάσει κατευθείαν προφυλακτικό για σεξ . Με χίλια βάσανα της εξήγησα να συνεχίσει την πίπα.Το έκανε χρησιμοποιώντας πολύ χέρι και για 1 ένα λεπτό το πολύ , κάτι που με χάλασε. Μου περνάει προφυλακτικό και μου λέει ντόγκι μην θέλωντας να ανέβει από πάνω αυτή. Τέλος πάντων σκεφτομαι δεν πειράζει, αφού αυτή είναι και η αγαπημένη μου στάση για να τελειώσω. Λέω μέσα μου θα σε γαμήσω δυνατά για κάνα 5λεπτο για τιμωρία. Παπάρια, με το που της τον έβαλα πηγαίνοντας στην αρχή σε αργό ρυθμό , αισθάνομαι ότι πλησιάζει το τέλος. Ξεκινάω εντελώς σε slow motion βγάζοντας εντελώς το καβλί μου ως το κεφαλάκι και βάζοντάς της τον πάλι με σκοπό να καθυστερήσω όσο μπορώ. Τίποτα πάλι , πιο πολύ μου φαίνεται φτιαχτηκα βλέποντας το θέαμα παρά καθυστέρησα, οπότε αναπόφευκτα ήρθε το τέλος. Τελικά πιστεύω ότι επειδή είχα πάει φτιαγμένος για άγριο γαμήσι βλέποντάς την την πρώτη φορά, ο εγκέφαλος είχε δώσει σήμα και παρότι ήταν μια πολύ μέτρια συνεύρεση για τα γούστα μου το τέλος ήρθε πολύ γρήγορα αντίθετα με τα στάνταρ μου. Προσωπικά δεν θα ξαναπάω γιατί όπως είπα προτιμώ πιο πουτανέ και έκφυλες καταστάσεις , ενω το μικρό βγάζει ένα πιο gfe. Οπότε οι λάτρεις αυτού του είδους ας σπεύσουν . Λογικά θα τους αρέσει. Που πας ρε καραμήτρο milfomaniac με τέτοια πιπινάκια. Καλά να πάθεις, ας πρόσεχες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2023
Ωραίος ρε φίλε, ευχαριστούμε για το ινφο!
A
aoratos33_2
20 Ιανουαρίου, 2023
Θενκς συντρογε . Τέτοια αλογα φρσεκα ψαχνουμε
midas69
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2