Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλά την έπαθα ο βλάκας. Μετά από ανελλειπέστατες επισκέψεις στην τρελλοκοτριδού Μαρία της Διδύμου και στην Αντριάννα της Διδύμου επίσης, είπα να ψαχθώ για νέες καταστάσεις ηδονικής καύλας. Ο δρόμος με έφερε στο εν λόγω μπουρδελάκι όπου είχα απολαύσει παλιότερα καλές φάσεις και ο χώρος είναι ανακαινισμένος και άψογος.

Δυστυχώς όμως έπεσα στην Άννα. Με ξεγέλασαν τα high-heels και μου φάνηκε ότι έχει ωραία πόδια σε συνδυασμό με γλυκό πρόσωπο οπότε και πέρασα στα ενδότερα.

Υ.Γ. Το 10 στο πάρκινγκ είναι γιατί χρησιμοποιώ πεζώ 2

Τελικά επρόκειτο για κοντοπούτανο μάλλον που με τα τακούνια 20+ έφθανε το 1.75-1.80. Η ηλικία της είναι γύρω στα 35 και έχει κοντό καστανό ανοικτό μαλλί. Το σώμα ήταν αρκετά πλαδαρό με κοιλιά (όχι πολύ μεγάλη) και ήταν αρκετά μαυρισμένη. Το δυνατό της σημείο ήταν το στήθος που μάλλον έμοιαζε φυσικό αφού με άφησε και το ακούμπισα ελάχιστα. Αφού έκανε κάτι εντελώς ψεύτικες θεατρινίστικες αυτοχαϊδευτικές στάσεις και τσιριμώνιες, έβαλε αμέσως το σκούφο και ξεκίνησε πίπα. Δεν είχε βγάλει το κυλοτάκι και σε προσπάθειά μου να χουφτώσω το επίμαχο σημείο όλο και τραβιόταν και έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε να χρειάζεται να έχω τα χέρια του Φασούλα για να το φτάσω. Όλα αυτά σε χρόνο dt.

Παραδόξως μου σηκώθηκε γρήγορα και της ζήτησα να γυρίσει πισοκολλητά όπερ και έκανε. Κατά τη διείσδυση, έκανε λες και παίρνεις παρθένα και μου έλεγε κάτι παπαριές του στυλ "κοίτα μωρό μου πόσο καυτό είναι το μουνί μου" και τέτοια. Και επειδή παραδόξως ήταν όντως αρκετά θερμά το τέλος δεν άργησε να έρθει, σε σημείο που αναρωτήθηκα μπας και βάζει καμιά ειδική θερμαντική κρέμα ξεπετάγματος.

Η τσατσά ευγενική αλλά καθόλου ενημερωτική περί της μούφας προγράμματος που προσφέρει η εν λόγω ιερόδουλος. Ο θειούλης σας συνιστά να την αποφύγετε. Εγώ μόνο τζάμπα θα την ξανάπαιρνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
theioulis
Σπουδαίος
44
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια