Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ανεβηκα στον οροφο οπου στο σαλονι βγηκε η Λινα.
Προκειται για μια σεξυ νεαρη Σλατινα 24 ετων απο Κολομβια.
Ομορφο σεξυ λατιν προσωπο, ωραιο σκουροχρωμο δερμα απαλο και τρυφερο στην αφη.
Το σωμα της αχλαδωτο με αδυνατη μεσουλα και επιπεδη κοιλια και τα καπουλια να πετανε.
Το στηθος μικρο σα λεμονακι ισως η μονη παραφωνια.
Το μαλλι της μακρυ ισιο καστανο.
Το προγραμμα της περιλαμβανει ολες τις στασεις, 69 τσιμπουκι με καποτα.
Εισοδος της νεαρης στο δωματιο οπου με βρηκε ξαπλωμενο και το καβλι τσιμεντο απο την καυλα.
Με καβαλησε χωρις εισοδο μεσα της και ετριβε τα κωλομερια της και το μουνι της πανω στο γυμνο καυλι μου.Εδειχνε να γουσταρει καθως το προσωπο της επαιρνε καυλωτικες εκφρασεις.
Εκλεινε τα ματια της, δαγκωνε τα χειλη της και χαιϊδευε το στηθος της.
Εγω χουφτωνα τους μηρους και τα καπουλια της τα οποια ηταν τρυφερα και μεταξενια.
Εκανα μια-δυο προσπαθειες να της τον χωσω ακαποτα μιας και την ειδα "θερμή" αλλα μου απετερεψε την πληρη ακαποτη εισοδο,με αφηνε να βαζω μονο πουτσοκεφαλο μεσα.
Πολυ καυλωτικο να την βλεπω να τριβεται και να λικνιζεται πανω στο γυμνο καυλι μου.
Με αρρωστησε η μικρη χτυπησα κοκκινο απο την καυλα.
Μου περασε καποτα και γυρισαμε σε σταση 69.
Η πιπα της απλη οχι κατι ιδιαιτερο, θυμαμαι μονο τις 2-3 φορες που εβαλε τα αρχιδια μου μεσα στο στομα της και τα σαλιωσε.
Η κωλαρα της πανεμορφη κολλησα τη μουρη μου πανω της με διαθεση να την ρουφηξω μεχρι τελευταια σταγονα αλλα δυστυχως ειχα ενα θεμα με μυρωδια. Η μουνα της μυριζε λιγακι μυκητίλα-ξινιλα κατι που το εκανε αποτρεπτικο να γλειψω. Κριμας, δεν το περιμενα οτι δεν θα ειναι καθαρη εκει κατω.
Της ειπα να με καβαλησει οπως και εκανε.
Το καβαλημα της απλο χωρις καποια τεχνικη στην ουσια περιμενε να κουνιεμαι εγω απο κατω της και να την γαμαω, θελει πολυ προπονηση στο καβαλημα η μικρη αμα θελει να κανει καριερα στα μπουρδελα. Της αρεσε παντως να κοιτιέται στον καθρεφτη μιας και ολη την ωρα αυτο εκανε.
Γυρισμα στα τεσσερα με πολυ καλο στησιμο, την σφυροκοπησα δυνατα με τη μικρη να γουσταρει πουτσα να βογγα δυνατα και να κοιταζεται στον καθρεφτη ξανα.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου με τα ποδια της πανω στους ωμους τον εχωσα μεσα της.
Την γαμουσα με αργα και βαθια μπασιματα. Η Λινα εβαλε το χερι της στην κλειτοριδα της και αρχισε να την τριβει.
Θελεις να χυσεις ? ? ρωτησα .
Ναι συνεχισε ετσι, μου αρεσει, ειπε στα αγγλικα η μικρη.
Την γαμησα ετσι αργα και βαθια για 2-3 λεπτα και ξαφνικα η μικρη αρχισε τα βογγητα ενω το μουνι της εγινε κυριολεκτικα μουσκεμα λες και ειχε κατουρηθει.
Ξαπλωσα πανω της και ανταποκριθηκε σε ενα σαλιωτο ρουφηχτο γλωσσοφιλο.
Κριμα και ξανα κριμα που δεν την βρηκα καθαρη απο κατω, θα ειχα πεσει με τα μουτρα και θα ρουφαγα μουνοζουμο μεχρι τελευταιας σταγονας.

Ικανοποιητικο στραγγιγμα πηρε το στρινκγ της και εφυγε.

Κουκλιτσα η Λατινα Λινα, θερμη στο κρεβατι κοιταει να περασει καλα.
Οφειλει να διωξει τους μυκητες απο το μουνι της για να γευτω τα ζουμια της.
Θα ξαναπροτιμηθει 100% αλλα αφου σιγουρευτω οτι ειναι καθαρη απο κατω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, sweeper, Yatoputso και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2022
Σκληρος Χυστης
review reaction 1 review reaction 2 Conan, DmtrsxXx, Noname_GR
31 Δεκεμβρίου, 2022
Πρώτα χώνουμε την μύτη και μετά το παπαρι … ήθελες και ακαποτο τρομάρα σου…
review reaction 3 review reaction 1 claimain, DmtrsxXx, linear
31 Δεκεμβρίου, 2022
Πρέπει ο χυστης αυτός να δωρίσει το σώμα του στην επιστήμη του για ερευνες .Η έχει αντισώματα και δεν βγάζει τίποτα ΣΜΝ η τα έχει περάσει όλα .
Ιδανικά θα μπορούσε να μελετηθεί η πιθανότητα να παραχθεί ένα εμβόλιο για Σ.Μ.Ν.βασισμενο σε δικά του αντισώματα.
review reaction 1 review reaction 3 Noname_GR, Wolfman42, BUT-TMAN και 2 άλλα μέλη
03 Ιανουαρίου, 2023
ακαποτο πουτσοκεφαλο είτε όλο μέσα είναι το ίδιο.. το ίδιο κολλάς αν κολλήσεις. Πες της το..μπας και το βάλεις όλο ?.. καλά γαμησια φιλε μου, σε βρίσκω τολμηρό πάντως
03 Ιανουαρίου, 2023
Εγώ τον βρίσκω μελλοθάνατο...
review reaction 3 DmtrsxXx, geroksouras
03 Ιανουαρίου, 2023
@Noname_GR τυπε ερευνες λενε οτι μεχρι το πουτσοκεφαλο δεν κολλας τιποτα, πρεπει να μπουν τα 3/4 της πουτσας μεσα για να κολλησεις κατι.
review reaction 3 Conan
03 Ιανουαρίου, 2023
@argyrotoxos τυπε απο την στιγμη που γεννιομαστε ολοι μελλοθανατοι ειμαστε,βεβαια αμα εισαι τρι-μπολιασμενος θα πας πιο μπροστα απο εμενα που ρουφαω μουνοζουμα.
review reaction 3 Conan
03 Ιανουαρίου, 2023
Αυτά που λες ακριβώς σημαίνουν ότι σου γνέφουν τα κυπαρίσσια...καλή ψυχή!
Χαιρετισμούς στον Πελέ,τον Μαραντόνα ,τον Curt Cobain και την Σύλβια Κριστελ από τις ταινίες"Εμμανουέλα"!!!
review reaction 1 review reaction 3 Sepoliacpl, geroksouras, DmtrsxXx
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8