Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 203 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στη 3η βάρδια , εδώ κλασσικά δούλευε η Αντριάνα πού όλο και προσθέτει κιλά αλλά μαζί της ήταν και η Σάρα .
Η Σάρα δηλώνει Ρουμάνα 29 ετών , είναι μελαχρινή μελαμψή με ψιλοκανονικό σώμα και 3.5άρι σύν βυζί , έχει και τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος .
Πλήρωσα για να την δοκιμάσω , περίμενα αρκετή ώρα μίας και οι δύο κοπέλες είχαν συνεχόμενα δωμάτια με αποτέλεσμα και τα 3 του οίκου να είναι πιασμένα και να υπάρχει και αναμονή .
Κάποια στιγμή πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο ανταλλάξαμε ευχές και αμέσως με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει με πάθος , στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και άρχισα να γλύφω τόσο τη μούνα της όσο και την κωλοτρυπίδα της η οποία φαίνεται δουλεμένη αλλά δε τη δίνει .
Ήρθε η ώρα να ξαπλώσω στο κρεβάτι , ξεκίνησε να φιλάει και να χαϊδεύει όλο το σώμα μου όταν έφτασε προς τα κάτω αφού έγλυψε αρχίδια τοποθέτησε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της και άρχισε μια ωραία Ισπανική , ερώτηση για προφυλακτικό , πήρε τον πούτσο στο στόμα της και τον εξαφάνισε …βαθιά πίπα με αυξομειώσεις έντασης και φτυσίματα μετά από παρότρυνση μου , παρόλο που πρίν από κάνα 2ώρο είχα πάρει τη Μάρθα στο Μαραθώνος 59 αριστερά έδωσα μάχη να κρατηθώ και να μη χύσω στη πίπα της και στα πολλών λεπτά προκαταρκτικά της .
Της είπα φόρεσε μου προφυλακτικό να προλάβω να σε γαμίσω , γέλασε και ρώτησε πως θέλω , της είπα να στηθεί στα τέσσερα , το έκανε και κουνούσε το κώλο της λέγοντας ότι με περιμένει …πιο δυνατά και πιο γρήγορα φώναζε και εγώ δε μπορούσα να της χαλάσω χατίρι… τη γαμούσα δυνατά και έριχνα σκαμπίλια στα κωλομέρια της …μετά από λίγο βγήκα από μέσα της και της είπα να χύσω στις βυζάρες της αφαίρεσα το προφυλακτικό και άρχισα να την χύνω , δε διαμαρτυρήθηκε ούτε όταν μέχρι να πάρει την κατάλληλη στάση τα πρώτα την βρήκαν στο πρόσωπο.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 18 λεπτά με ενόχληση από τη τσατσα στο 15λέπτο οπότε λογικό , με τη Σάρα θα περάσω σίγουρα ξανά για να δώ αν έτυχε ή πέτυχε αλλά και επειδή έχει σώμα που μου αρέσει να γαμάω , αφήνω ακόμα δύο σημειώσεις που ίσως πάιζουν ρόλο πρώτον ότι μύριζε λίγο αλκοόλ και δεύτερον ότι φάνηκε να γουστάρει που γαμήθηκε μαζί μου γιατί είχε ξενερώσει με τους πιτσιρικάδες που έκαναν βόλτες αλλά και αν πέρναγε κανένας δεν ήξεραν να γαμάει τελείωνε αμέσως και δεν σεβόταν..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2022
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.498
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Katourokavlas, giorgiodelafuentes2, pistolpit και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού