Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 127 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επίσκεψη 30/08/09,πρωινή βαρδια στο εν λόγω μαγαζί και βρήκα την Αντριάνα-τσέχα,καστανόξανθη,αδύνατη,μέτριο βυζί και κώλος.Στο άκουσμα και μόνο ότι έδινε και κώλο με 20 ευρώ,είπα να περάσω.

Στο δωμάτιο τώρα,περίμενα τουλάχιστον 10' ,γιατί στο μεσοδιάστημα η κοπέλα,όπως είπε μετά,ξεπέταξε άλλα 2 άτομα πριν έρθει σ'εμένα.Όταν μπήκε μέσα,έκανα λίγη πλακίτσα για να την ξεαγχώσω(έμοιαζε λίγο βιαστική γιατί ειπε ότι περίμενε κόσμος έξω) κι αυτή σταυροκοπήθηκε γιατί είχε πολλή πελατεία σήμερα-όλοι για τον κώλο της!Γδύνεται,κάνει μια καλούτσικη πίπα και στη συνέχεια την στήνω στα 4 δοκιμάζω για λίγο το μουνί της και μετά ζητάω κώλο.Ξεκινάω αργά,σε ιεραποστολική στάση με τα πόδια της στους ώμους μου κι αυτή να βάζει συνεχώς το χέρι της στο πούλι μου ώστε να μη μπω απότομα.Της το λέω 1,2,3 και παίρνει το χέρι όποτε συνεχίζω κανονικά.Ο κώλος της είναι αρκετά στενός,οπότε περιθώρια για μεγάλη διείσδυση δεν υπάρχουν κι αυτή άρχισε να τρέμει και να βογγάει μέχρι να τελειώσω και να σηκωθώ να φύγω.Για δυνατό σφυροκόπημα ούτε λόγος-μόνο που δε θα πέθαινε!

Δεν τη ξαναπατάω μ'αυτήν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Υπηρεσίες
makrykavlis
Μέλος
26
Πόντοι:
11