Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 133 10
Μπουρδέλα
381135
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Σαμπίνα είναι σε εμφάνιση όπως λέγεται...Υπέροχο λευκό δέρμα, απαλό σαν μετάξι. Έχει ωραίο στήθος, στητό, 2,5άρι και όμορφο κώλο. Ο πρωκτός της βγαλμένος από τσόντα, αλλά είναι φουλ αρνητική σε πρωκτικό, και να της το ζήταγε ο γκόμενός της δεν θα το κάνε με τίποτα, τουλάχιστον έτσι μου δήλωσε. Έχει τρομερούς κοιλιακούς και ωραία γυμνασμένα πόδια. Το σώμα είναι δεκάρι για μπουρδέλο ειδικά, δεν το συζητώ! Το πρόσωπο εμένα μου άρεσε πολύ, έχει ακμή που την κρύβει με το μαλλί, αλλά αυτό το κάνει πιο ανώμαλο, την κάνει να μικροδείχνει! Έχει και ωραία δάκτυλα με νυχάρες βέβαια που εγώ δεν είμαι φαν. Λοιπόν, μπαίνω σοτ μπουρδέλο, η τσατσά μου εμφανίζει Σαμπίνα και με υποδέχεται με χαμόγελο. Λέω θα περάσω τέλεια. Θα πρέπει να περιμένω ήδη δύο πελάτες. Αναμενώμενο και με όσα έχουν γραφτεί. Μπαίνω 11:20 και η κοπέλα σκάει 11:50. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι δεν είχε πολύ ζέστη το δωμάτιο, πιάσανε και τα κρύα σήμερα...Η κρίση έφερε και στο μπουρδέλο τη θέρμανση από αιρκοντισιον, όπου στο συγκεκριμένο δωμάτιο δεν επαρκούσε, αν και ωραίο το δωμάτιο, ειδικά για μπουρδέλο το δωμάτιο το λες μπόμπα! Μπαίνει η Σαμπίνα. Πέφτει στην αγκαλιά μου. Χάρηκα, αλλά αμέσως έβγαλε μόνη της τη φούστα. Ήθελε να αποφύγει τα προκαταρκτικά. Της λέω ότι έμαθα για εκείνη από το μπουρδέλα...Έδειξε να μην της άρεσε αυτό που είπα, κάτι που δεν περίμενα. Μετά στήθηκε στα τέσσερα, άρχισα να γλείφω μουνί και κώλο, είχε πάρει ένα προσποιητό ύφος, η κοπέλα ήθελε να πάει στον επόμενο πελάτη, βέβαια προσπαθούσε να το καμουφλάρει καλά το θέατρο, δεν μπορώ να πω. Και σε μπουρδέλο ήμουνα, υπηρεσίες μπουρδέλο θα έπαιρνα με το 20ευρω. Μετά αράζω για πίπα στο κρεβάτι. Μου γίνεται πέτρα, χούφτωνα και βυζιά, αν και η πίπα της μέτρια. Βάζει το πουτσοκέφαλο μέσα και άντε και λίγο από το υπόλοιπο! Δεν με ενόχλησε αυτό γιατί η εμφάνιση, είπαμε, με είχε καυλώσει πολύ. Ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να χοροπηδάει πολύ καλά. Φάνηκε να πονάει λίγο. Έχω πούτσο 16 εκατοστά και σχετικά χοντρό. Όπως και να έχει της είχα κάνει ένα σχόλιο απάντηση σε δικό της εδώ στο θρεντ για τις καμπυλωτές πούτσες. "Είναι καμπυλωτή η πούτσα μου και σε πονάει;" Η κοπέλα μου απάντησε ότι δεν καταλαβαίνει, άρα τη σελδα της στο bourdela.com μάλλον κάποιος άλλος η άλλη τη χειρίζεται...Μετά τη βάζω τέσσερα και αρχίζω να σφυροκοπάω. Την ξεμούνιασα για ένα δίλεπτο. Πονούσε και τραβιόταν. Την αλλάζω στάση και άπω ιεραποστολικά όπου απέφευγε το eye contact. Έλαβα ένα βαιμπ κάπως σαν να μην με συμπάθησε. Και σε αυτή τη στάση μου χαλάει το όνειρο. Μου κάνει ένα σχόλιο για την ώρα. Δεν θυμάμαι πως το είπε, το νόημα ήταν ότι περνάει η ώρα και δεν χύνω. Της λέω να μου κάνει πίπα. Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ για να της τα ρίξω, άρχισα να έλω τα δικά μου και στην ατάκα μου "από μικρή τέτοιες πίπες έπαιρνες..." Να φτιαχτώ ρε μάγκες ότι τσιμπούκωνε από τα 14 περίμενα να ακούσω τους συμμαθητές της στο σχολείο στις τουαλέτες...Γυρνάει και μου έλει ενοχλημένα "θα σου έλεγα τώρα τίποτα...Και τώρα μικρή είμαι" Προφανώς και της εξήγησα τι εννοούσα. Έκανε μηχανικά πίπα. Άρχισε και να χαλαρώνει η πούτσα μου. Μου λέει "μάλλον δεν με θες πολύ" Τι να της έλεγα εκείνη την ώρα ότι εγώ μια χαρά σε θέλω, αλλά εσύ δεν με θες και λογικό, σε μπουρδέλο είμαστε, κάθε μέρα 20 πελάτες...Κοσμοσυρροή, δεν το συζητώ...Μπορεί να έπεσα στη μέρα; Τ κορίτσι φαινόταν κουρασμένο...Εγώ τη λυπήθηκα στο τέλος, δεν είναι για μπουρδέλο η γκόμενα, καλύτερα να πήγαινε σε στούντιο. Αλλά σου λέει ας άωπ σε μπουρδέλο για να μην έχω κανένα ανταγωνισμό και να βγάζω ίσως και περισσότερα...Το ματς έληξε κάπως έτσι: δυστυχώς γκολ δεν έβαλε ο Μεσι...Της ζήτησα να μου τον παίξει να χύσω. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά έπρεπε να φύγει. Όντως ήμουνα μέσα κάπου στα 16 λεπτά. Για 10 λεπτά είχα πληρώσει μου διευκρίνισε. Κατάλαβα ότι θα περιμένανε μέσα ένα κάρο πελάτες. Η πόρτα, όσο περίμενα (όταν γάμαγα δεν πρόσεχα προφανώς!) ακουγόταν συνεχώς...Το κορίτσι ήταν ευγενικό στο τέλος. Δεν την βλέπω να αντέχει για πολύ υπό αυτές τις συνθήκες, πονούσε και το μουνί της...Θα πρότεινα όποιος θέλει να πάει μετά τις γιορτές και καθημερινή...Και καυλτερα πρωινές ώρες 3...4 το πρωί...γινόταν της πουτάνας σήμερα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
μονο ελληνικο απο εδω και μπρος, για να στρωσει.
* Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέει η παροιμία...
** Όπως είναι φυσικό επακόλουθο ύστερα από τόσα δωμάτια πλέον λειτουργεί ρομποτικά...
*** Συνεχίστε κάποιοι να την προμοτάρετε !
κάθησε η κοπέλα δωμάτιο 16 λεπτά κ στο σαλόνι να γίνεται χαμός ? εύγε της !!!!!!!
Ρε μλκς ημαρτον.
@Ms.julia__