Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 51 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη πρώτη βάρδια, μόνο δύο ανοιχτά σπιτάκια από τα έξι στο πορνομολ και στο νούμερο 3 (πάνω δεξιά στο βάθος)πέτυχα τη γνωστή Νικόλ που έχει προλάβει να γίνει γυρολόγος (Λιοσίων 73,Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, Φώκαιας 13 υπόγειο, Κολωνού 15 δεξιά κλπ),
καστανή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο μπλε μάτια, κανονικό σώμα, 2 5αρι συν βυζι ελαφρώςπεσμένο, πιρσινγκ στον αφαλό, 2-3 μικρά τατουάζ, το πρόγραμμα της απλό, βέβαια από φίλο μου γνωρίζω ότι με κάτι έξτρα, παρόλο που φαίνεται και είναι γλυκούλα γουστάρει και πιο άγριες καταστάσεις...
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο μίας και είχα έρθει γι αυτήν, φρεσκαριστικα και την περίμενα.
Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή, μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά, παρουσιάζεται ως Ρωσίδα αλλά είναι και αυτή Μολδαβη, μικρή σημασία πάντως για μένα.
Συνοπτικά, προκαταρκτικα περισσότερο χαιδεμα, 69 στο απλό πρόγραμμα δε δέχεται, φιλιά δε δίνει όπως και δε γουστάρει να την φιλάς ούτε στο μάγουλο, πέρασμα προφυλακτικου, η πιπα της παραμένει μέτρια, πρώτη στάση στα τέσσερα, πολύ ωραίο στήσιμο, ξεκίνησα χαλαρά και ανέβασα ταχύτητες, μη φοβάστε αντέχει και ίσως γουστάρει κιόλας μίας και άρχισε να φωνάζει, έτσι γαμαμε, σκισεμε κλπ,αλλαγή στάσης , τη πήρα πλαγιαστα χουφτωνοντας τα βυζια της, μετά από λίγο τελείωσα, δε σηκώθηκε αμέσως να φύγει αλλά έμεινε λίγο στην αγκαλιά μού και μιλήσαμε.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12-13 λεπτά χωρίς καμία βιασύνη και ενόχληση, ένα ωραίο ξελαφρωμα σε μια όμορφη κοπελίτσα που στο απλό πρόγραμμα είναι τυπική μέσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.498
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Σεβασμιώτατος, Ημεδαπος , Pa Luki Luk και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2022
Όπως ακριβώς τα είχα προβλέψει,όταν είχε γραφτεί στην ημερισια ενημέρωση ότι πήγε Φώκαιας έγραψα ότι με αυτό το πρόγραμμα την βλέπω σύντομα πίσω στο Μεταξουργείο,μουναρος όμως.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1