Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ρωσίδα ετών 20, απο ότι λέει, εντυποσιακο ξανθό μαλι, μπλε ματια, σωμα τηλεγραφοξυλο, βυζι εγώ εχώ μεγαλήτερο απο αυτη, κολαράκι πολυ καλό, αλλα μαρέσουν αυτες οι γυναίκες - κοριτσάκια. Μολης μπηκε ουτε καλημερα σχεδον ωχ την βαψεμε λεω σε κρυοκολη επεσα, αλλα ευτυχος δεν ηταν ετσι δεν μηλαει αλλα γλυφει ολα το σωμα μου εγλυψε μου καθαρισε και το αυτιμετα, πιπα με προφυλακτικο πολυ καλη χωρίς χερια βαθυα, γλωσσα παντου και με αφυνε να πιανω τα παντα ιεραποστολικο και παλυ εγλυφε οπου βρει επιανε λιγο και τισ μπαλες καλη απο τισ καλητερες στη φυλης που έχο παει μπορώ να πω. ο χωρος απο τους καλητερους πρεπει να βελτιοθεί ακόμη αλλα πολυ καθαρός. Παρκιγκ βρηκα απο κατο αλλα οπως ξερουμαι αυτο ειναι κολοφαρδια και δεν μπορο να βαλο βα8μολογια μεγαλητερη στο παρκιγκ απο την κοπελα εδω εξιολογουμαι τα μαγαζια και τησ κοπέλες τους οχι την κολοφαρδια μας μεγαλη αξία του εχεται δόσει του παρκιγκ. Τέλος δεν 8α ξαναπαω όχι γιατι δεν μου άρεσε αλλα γιατι βαζει πολυ αρωμα ακόμη βρομαω να χωρισω δεν λέι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού