Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 236 10
Μπουρδέλα
292908
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Βόλτα στη Φωκαίας κ μπαίνω στο 17β και προς μεγάλη μου έκπληξη βρήκα τη Αλβανίδα Άννα που έλειπε τελευταία από την πιάτσα. Το μαλλί καστανό πλέον οι βυζαρες ίδιες κ το υπέροχο κωλαράκι ήταν μπροστά μου. Μπήκα δωμάτιο με την ήδη δοκιμασμένη κορασίδα. Μπαίνει μέσα κ μου είπε ότι έλειπε δύο μήνες είχε πάει Μολδαβία κ καλά κ λέω εντάξει εντάξει ….. λίγο σοσιαλ κ μου φέρνει τις βυζαρες της στη μούρη όπως κ την πρώτη φορά που την πήρα. Αφού τις έγλυψα κ τις απόλαυσα αρκετά λέω συνέχισε στην συνέντευξη τώρα κάνοντας νόημα τι εννοούσα…Αρχίζει πίπα με σκούφο όχι κάτι τρελό με χάλασε η γρήγορη αεροπιπα της κ της λέω πάμε ιεραποστολικό τώρα. Έκανε ένα μορφασμό κ καλά αλλά την έγραψα εκεί που δεν πιάνει το μελάνι!!! Ανοίγει τέρμα τα πόδια κ μπαίνω σιγά σιγά κ μετα ανέβασα σταδιακά ρυθμό. Αύτη έβγαζε κάτι βογκητα του κώλου κ έλεγε έτσι έτσι δώστα μου όλα….νομίζεις σκέφτηκα….κ την γυρνάω στα 4 για να βλέπω κώλο κ συνεχίζω και αυτή να λέει τα δικά της για μα με κάνει να τελειώσω κ κάπου εκεί ακούγετε το πρώτο χτύπημα της πόρτας από την χοντοαγελαδα 2τσα κ αυτή λέει σε λίγο κ να πιάνει τις μπάλες για να τελειώσω πράγμα που μου τη δίνει κ παίρνω το χέρι της από εκεί αμέσως κ με γρήγορο ρυθμό ήρθε το τέλος στο πλαστικό βαθιά μέσα στην μουνάρα της κρατώντας τα βυζια τής. Η 2τσα πάλι χτύπημα λες κ βάραγε καμπάνα ανά 2 λεπτά. Βγαίνω από μέσα της αυτή ντύνεται κ μου λέει με το κλασικό αλβανικό ψεύτομαγκικο στυλάκι κ υφακι ευτυχώς πρόλαβες κ με χαιρέτησε κ έγινε καπνός… Μαύρο στη 2τσα που χτυπάει στο 8 λεπτό ακριβώς. Μαύρο κ στην Αλβανίδα που έχει τουπέ κ ύφος της ντίβας που όπως πάει οδεύει προς Φόλα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2022
Δυστυχώς το έχω πει τόσες φορές. Στα 17αρια της φωκαιας το 10 είναι το όριο… δε πα να είσαι παλιός πελάτης. Το πολύ 10 λεπτά κ μετά ανά δίλεπτο χτύπημα κ φωνή από τσατσα. Και η δικαιολογία έτοιμη. Δήθεν τσεκάρει το αφεντικό από τις κάμερες….
oldboy
12 Δεκεμβρίου, 2022
Τυπε μου φαίνεται θα πεταχτω μια μια μέρα να την τιμωρήσω την κορασίδα.... δε πρεπει να μείνει ατιμωρητη η αυθαδεια της.
DmtrsxXx
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2