Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 299 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στις 26 αυγουστου νωρις την πρωινη βαρδια στο ισογειο του 59.

Στην παρουσιαση ο γνωστος τροφαντος τσατσος.Πολύ ευγενικος και συμπαθης.Μεγάλη μορφη,πως αντεχε τις υστεριες της Βανεσσας πριν φυγει για αγαθουπολεως,απορω.Αξιος!!!

Μας παρουσιαζει τη σακιρα στο σαλονι,μολις ειχε επιστρεψει απο τις διακοπες της ανανεωμενη!!Λεω ας μπουμε.Μεσ'τα χαμόγελα αυτη,που τσίμπησε πελατακι!!

Πηγαινω στο 3ο δωματιο τερμα στο βαθος,που ηταν καθαρο.Δεν ειχε μπει αλλος συναγωνιστης μεχρι εκεινη την ωρα,οπως μου ειπε ο τσατσος που σεβεται παντα τον πελατη.

Ερχεται κι η σακιρα.Ωραια κοπελα,εχει πλεον ισιωσει τα μαλλια της(τα προτιμουσα σγουρα)και μου φανηκαν και λιγο μεγαλυτερα τα βυζια της.Μου το επιβεβαιωσε αφου ειχε περιοδο πριν 2 μερες μου ειπε...

Ξεκιναει μια ατεχνη πιπα θα την χαρακτηριζα,με χρηση χεριων.

Στη συνεχεια της λεω να ξαπλωσει.Την φιλαω λιγο στο σωμα,αλλα δεν ηταν και πολυ κεφατη,δεν ηθελε πολλα αγγιγματα.

Συνεχιζουμε σε ιεραποστολικο όπου δεν ηθελε φιλια σε λαιμο και προσωπο,γιατι λεει βγαζει σπυρακια στο δερμα...

Μου λεει θελω πλαγιαστο μωρο μου,με καθοδηγησε και εγενετο.Αρκετα καλη σε αυτη τη σταση αφου χαιδευαμε μαζι και το μουνακι της.Συνεχισαμε με ιεραποστολικο οπου παρεδωσα το πεοτζούς(που λεει και ο πιτσι).

Ντυθηκε και ενω δεν της εδειξα την παραμικρη δυσαρεσκεια,μου λεει ''συγνωμη μωρο μου που ημουν σπαστικια,ενταξει??την επομενη φορα θα ειμαι καλυτερη''Κι εφυγε.Όταν βγηκα κι εγω απο το δωματιο την συναντησα στο διαδρομο,μου πιανει τα αρχιδια και μου λεει,'σε περιμενω κι αυριο''.Ε,ρε τι κανουν οι αναδουλειες!!Περιμενεεεεε.....

Επεξηγηση τιτλου κριτικης:Thn 1η φορα που την ειχα παρει ηταν λιγο καλυτερη απο σημερα,αλλα πολυ βιαστικη και ψαρωμενη τοτε,την 2η φορα ήταν σχεδον αριστη και τωρα παλι επεσε η αποδοση...

20 ευρω.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια