Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 125 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη στη 1η βάρδια, μαζί με τη σχεδόν μόνιμη Κωνσταντίνα σήμερα δεύτερη κοπέλα που δούλευε ήταν η Τζουλια, ξανθοκαστανη κοντή παχουλη μιλφ με μακρύ μαλλί, με 4αρια βυζιά και πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο για να τη δοκιμάσω, μιας και εδώ και 3 μήνες περίπου που τη βλέπω δεν είχα περάσει μαζί της, φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα.
Μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο, όταν κατέβει από τα τακούνια και αφαιρέσει το μεσοφορι της χάνει ακόμη περισσότερο εμφανισιακά αλλά οι βυζάρες της παρόλο το μέγεθος στέκουν καλά, ελληνικά ελάχιστα και αγγλικά τίποτα....
Συνοπτικά, προκαταρκτικά κάποια φιλιά στο στόμα με υποψία γλώσσας που δεν εξελίχτηκαν σε γλωσσοφιλα, φιλιά σε στήθος και ταυτόχρονα παίξιμο πούτσου, της έδειξα να μου κάνει Ισπανική αλλά παρόλο τα προσόντα δε το έχει, κρίμα. Ερώτηση για προφυλακτικό, πίπα μέτρια και ρηχή αλλά όταν πέρασε το προφυλακτικό βελτιώθηκε πάρα πολύ, πρώτη στάση στα τέσσερα, καλό στήσιμο, δεύτερη στάση της έδειξα να ανέβει από πάνω μου, ήθελα να με καβαλάει και να πηγαίνουν οι βυζάρες της πέρα δώθε αλλά αυτή έσκυβε προς τα εμένα, το τελείωμα ήρθε στις βυζάρες της.
Στο δωμάτιο έκατσα 11-12 λεπτά, πέρασα για τις βυζάρες αλλά και αυτές δεν ήξερε να τις χρησιμοποιήσει, μια άγευστη μετριότατη κατάθεση.

Υ. Γ η συνεδρία έλαβε χώρα σε δωμάτιο του οίκου στο υπερυψωμένο ισόγειο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2022
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Katourokavlas, pistolpit, Pa Luki Luk και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2022
Σμυρνης τι ηλικιας την εκανες περιπου?
ασπρουλιαρα, κανονικη ή μελαμψη?
Απο κωλο, κυταριτιδες και πατσες πως την εκοψες?
Αυτα μονο φιλε να σαι καλα Πλατύ χαμόγελο
27 Νοεμβρίου, 2022
Ακριβώς την ίδια εμπειρία δυστυχώς πριν από μερικούς, μήνες, να είσαι καλά για την κριτική. Δυστυχώς δεν έμαθε ακόμη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2