Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288466
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Περνώντας από τα σοκακια της αμαρτίας, έπεσε το μάτι μου στο 59 και επειδη θυμομουνα να εχω δει κατι κριτικες μπηκα να τσεκαρω. Πηγα αρχικα στο ισογειο, οπου περιμενα μονος μου στο σαλονι μεχρι που ακουστηκε μια φωνη απο το υπερπεραν "η κοπελα θα βγει σε 40 λεπτα. κλεισε την πορτα οπως βγαινεις". Βγαινω λοιπον και ανεβαινω στον οροφο, οπου βλεπω μεσα εναν μεγαλο χωρο λες και ειμαι σε κανα κυριλε ιατρειο. Με υποδεχεται ο τσατσος, και αμεσως μετα βγαινει και η Ιζαμπελα, εμφανησιακα εντυπωσιακη οπως εχει γραφτει και ξαναγραφτει παρακατω.
Για να μην τα πολυλογω,αρχισα να τον παιζω, μπηκε μεσα, καθισε διπλα μου, ειπαμε δυο κουβεντες, την εκανα να γελασει λιγο με τα πενιχρα ισπανικα μου, και καθως παει να μου τον παιξει λιγο σκαλωνει, και απλα μενει για λιγο και τον κοιταει.. ολα καλα της λεω? δεν με κοιταξε καν. λεω μεσα μου λες να βουτηξει να κανει κανα αποτομο? και της προτεινω να βαλω σκουφο. Βγαινει απο την τρανς, με κοιταει μου λεει μα φυσικα. Τον φοραω, σκυβει, τον κοιταει καλα καλα μερικα δευτερολεπτα, λες και υπολογιζε πως θα το κανει, και αρχιζει, ενα απο τα πιο περιτεχνα τσιμπουκια που μου εχουν κανει ποτε. Τον ρουφαγε , εκανε κολπα με τη γλωσσα, εναλλαγες ρυθμου και εντασης και δε συμμαζευεται.
Γυρισα για ντογκι για λιγο αν και δεν τρελαθηκα, οποτε προτιμησα ιεραποστολικο μεχρι το τελος, χαζευοντας τα καλλη της.
Φιλικη αλλα οχι και πολυ θερμη, σχετικη ανεση στο δωματιο, και στην πραξη ξερει τι κανει, αν και το ενιωσα αρκετα μηχανικο ολο αυτο.
Βαθμολογιες με αριστα το 7
Για να μην τα πολυλογω,αρχισα να τον παιζω, μπηκε μεσα, καθισε διπλα μου, ειπαμε δυο κουβεντες, την εκανα να γελασει λιγο με τα πενιχρα ισπανικα μου, και καθως παει να μου τον παιξει λιγο σκαλωνει, και απλα μενει για λιγο και τον κοιταει.. ολα καλα της λεω? δεν με κοιταξε καν. λεω μεσα μου λες να βουτηξει να κανει κανα αποτομο? και της προτεινω να βαλω σκουφο. Βγαινει απο την τρανς, με κοιταει μου λεει μα φυσικα. Τον φοραω, σκυβει, τον κοιταει καλα καλα μερικα δευτερολεπτα, λες και υπολογιζε πως θα το κανει, και αρχιζει, ενα απο τα πιο περιτεχνα τσιμπουκια που μου εχουν κανει ποτε. Τον ρουφαγε , εκανε κολπα με τη γλωσσα, εναλλαγες ρυθμου και εντασης και δε συμμαζευεται.
Γυρισα για ντογκι για λιγο αν και δεν τρελαθηκα, οποτε προτιμησα ιεραποστολικο μεχρι το τελος, χαζευοντας τα καλλη της.
Φιλικη αλλα οχι και πολυ θερμη, σχετικη ανεση στο δωματιο, και στην πραξη ξερει τι κανει, αν και το ενιωσα αρκετα μηχανικο ολο αυτο.
Βαθμολογιες με αριστα το 7
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;