Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μετα απο αποχή δέκα ημερών επέστρεψα σήμερα στον μπουρδελοαγώνα με άγριες διαθέσεις. Αφού κατέθεσα στο ίδρυμα Φ104, με εκπληκτικά αποτελέσματα αποφάσισα (αφού πέρασε κανα δύωρο και μετά απο παρότρυνση φίλου) να σκάσω μύτη και μεταξουργείο στο οποίο έχω να πατήσω κανα χρόνο.

Λίγο ψάξιμο στην περιοχή χωρίς να βλέπω τίποτα που να με ενθουσιάζει και αποφασίζω να μπώ στο εν λόγω σπιτάκι. Ο κύριος λόγος ήταν οτι θυμάμαι το μέρος σχετικά καθαρό και αξιοπρεπές.

Η κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν μικροκαμωμένη, αδύνατη με μικρό βυζάκι και μελαχρινούλα. Οτι πρέπει δηλαδή για τους φάνς των μινιόν κοριτσιών. Οπότε μπαίνω παρόλο που στο σαλόνι δεν φαινόταν να προσφέρει ιδιαίτερες συγκηνίσεις (αν και η τσατσα διαφήμισε σπέσιαλ γλύψιμο, εξηντα-εννένα, ελευθερα πιασήματα κ.α.).

Στο δωμάτιο, μπήκε χωρίς καθυστέριση και λέγοντας ένα μισοπεθαμένο "γεία". Ξεκίνησε με αερόπιπα, χωρίς χάδια, χωρίς φιλάκια και χωρίς τίποτα έξτρα, αφού πρώτα με έσπρωξε να πάω πιο μέσα λές και ήμουν το κατοικίδιο της. Επίσης όταν έπιασα το χεράκι της για να το οδηγήσω στα balls μου μπας και γίνει τίποτα, το τράβηξε πίσω ενοχλημένη, ενώ κάθε τρείς και λίγο με ρώταγε "εντάξυ;;" για να μήν κουράζεται έξτρα.

Μετα απο ενάμισι λεπτό πίπα, συνεχίσαμε με ιεραπόστολική στάση όπου είτε γαμούσα αυτή, είτε γαμούσα τον αέρα, το ίδιο θα ήταν. Πραγματικά πίστευω οτι και ένας νεκρόφιλος θα έλεγε οτι ήταν ξενέρωτη και κοιμησμένη. Αρνουμενος να συνεχίσω την κωμοδία, κατέθεσα εκεί και αφού με ρώτησε "εντάξυ;" έφυγε χωρίς πολλές κουβέντες. Εν κατακλέιδι, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Υ.Γ. Α! ξέχασα να πώ οτι με άφησε να της χαιδέψω την ρωγίτσα και όλο αυτό το καταπληκτικό πακέτο είχε ΜΟΝΟ 15€. Τρέχτε να προλάβετε!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2009
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού