Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 277 10
Μπουρδέλα
491489
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρώτη φορά στο στούντιο με σκοπό να δω κ να δοκιμάσω την Εμμυ. Παρά πολύ όμορφη ρωσιδα έχει τέλεια ματια κ ξανθό μαλλάκι κοντουλα 2αρακι βυζι ψιλοκανονικο σωματακι κ τέλειο ασπρο δερματακι. Μπαίνει μέσα κ λέει ξάπλωσε κ πήγε για πιπα.Της λεω ξάπλωσε εσύ να σε περιποιηθω κ ξαπλώνει ανοίγει πόδια κ με κοίταζε. Άρχισα να φυλάω λαιμό τις ρωγες κ κατέβηκα προς τα κάτω κ πέρασα πινελάκι το πολύ καθαρό μουνακι της που είχε γεύση φράουλα!! Από εδώ κ πέρα άρχισαν τα κακά. Αυτη έβγαζε κάτι βογκητα κ κάθονταν σαν χαλι στο κρεβάτι κ συμμετοχή τίποτα κάτι ψιλοαγγαλιες σαν να βαριονταν που δούλευε κ μου ζητάει πιπα.Σηκώνομαι όρθιος κ λεω πάρε πιπα με καπότα που με άφησε ψιλοαδιαφορο αλλα έχει τέλειο πρόσωπο κ υπέροχα ματια κ με καύλωσε καλα...τη στείνω ιεραποστολικο κ αρχιζω χαλαρά κ μετα ανέβασα ρυθμό πιάνοντας κοφτές ξεσκιζοντας το μουνάκι της.αυτη έβγαζε βογκητα κ μετα από λίγο έχυσα βαθιά μέσα της στην καπότα κ με άφησε να στραγγίξω.αυτη έπερνε βαθιές ανάσες για λίγο -τα είδε ολα κ μου πρόσφερε μορομαντηλο με φίλησε στο μάγουλο ευχαριστησε κ έφυγε. Απο εμφάνιση ειδικά ομορφιά σκίζει.....απο υπηρεσίες πολύ χλιαρές εντυπώσεις μου άφησε.......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2022
Για ενα 20αρικο καλο ειναι το ρωσιδακι! Εγω που την ειχα παρει μια χαρα ειχα περασει!! Παντως, απο εμφανιση αξιζει προσωπικα για μενα!
Johnny87
13 Νοεμβρίου, 2022
Εχει γινει ψυγειο η τυπισσα οντως την ειχα παρει το 19 ηταν καλη τοτε μετα τον κοβιντ ολο διαβαζω οτι ριχνει φολες η εχει τελειως διεκπεραιωτικες υπηρεσιες
Le Blanc
13 Νοεμβρίου, 2022
Έχει βαρεθεί τη δουλεια απλά. Εγώ το 2018 την είχα οπρωτοπαρει και δεν είχε καμία σχέση με τώρα.
Sir Sexy
13 Φεβρουαρίου, 2023
Είναι πολύ ομορφη όντως. Από εκεί και πέρα δεν είναι για πολλά πολλά. Αξιζει όμως για μια φορά.
Kalamaraki
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4