Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 77 10
Μπουρδέλα 153690
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη έγινε το μεσημέρι κατά τις 15.00. Είχα πολύ καιρό να περάσω από το στενό δρόμο της Φωκαίας.
Το μαγαζί είναι στο ισόγειο και δεξιά γιατί αριστερά υπάρχει και ένα άλλο υπόγειο.
Με καλωσόρισε η ευγενική υπηρεσία και μου ανακοίνωσε την Ιζαμπέλα- Ελληνίδα καταγόμενη από τη Σαντορίνη.
Μετά από 7-8 λεπτά βγήκε από το δωμάτιο η Ιζαμπέλα και επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου για ποιά κοπέλα πρόκειται.
Η Ιζαμπέλα είναι η γνωστή μας που έχει εργαστεί κατά κύριο λόγο στα διπλανά μαγαζιά της οδού. Είναι ψηλή, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, γελαστή με ζεστά μάτια. Πολύ ωραίο και καθαρό δέρμα και το σώμα της σκέτος πειρασμός! Βραζιλιάνικος ποπός με ωραία μπούτια!
Τα προκαταρκτικά της είναι πλούσια με φιλιά σε όλο το πρόσωπο και εξαρτάται από εσάς για γλωσόφιλα.
Η συνεχεια ήταν τρομερή με ακα πίπα και γλείψιμο σε όλη την γύρω περιοχή, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ήμουν shaved completely (εντελώς ξυρισμένος) και πεντακάθαρος. Η όλη κατάσταση με έφερε πισωκολλητό και ολοκληρώθηκε με την καυτή λάβα από το ηφαίστειο της Σαντορίνης!
Πέρασα υπέροχα και σύντομα θα την ξανα επισκεφτώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
35
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Bonecrusher, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2022
Έχει κόψει τα φιλιά φίλε, πόσο μάλλον τα γλωσσοφιλα... Εκτός κι αν έδωσε επιλεκτικά σε εσένα επειδή είσαι ωραίο αγόρι... Στα μείον ότι έκοψε το τελείωμα στο στόμα και το πρωκτικό... Σιγά το ηφαίστειο από το... Φιερι....
08 Νοεμβρίου, 2022
Καμμία σχέση από Ελλάδα και Σαντορίνη η καταγωγή.
review reaction 1 Ημεδαπος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2