Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 125 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πριν πάω στο σημείο για το οποίο θα διηγηθώ εν συνεχεία, είχα περάσει από όλα σχεδόν τα στέκια της τριγύρω περιοχής . Ο όρος παρακμή θα ήταν λίαν επιεικής για να περιγράψω αυτό που συνάντησα σε αυτά. Οι ίδιες γυναίκες παντού, από τις οποίες το 90% δεν μπορεί πλέον να δουλέψει,το σώμα τους πλέον πιστεύω δεν ανταποκρίνεται όσο και να θέλουν αυτές να σε ευχαριστήσουν . Περνάς πλέον με τις περισσότερες όχι για να γαμησεις , αλλά μήπως τα καταφέρεις και γίνεις ήρωας. Ακόμη και κάποιες που έβλεπα για πρώτη φορά πρέπει να είχαν ήδη γυρίσει και αυτές κοντέρ.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί κατέληξα διότι ήθελα να τερματίσω την αναζήτηση μου με την Σαμπίνα, παλιά μου γνωστή από την μοντέλο-αλυσίδα , μια κοπέλα που κατά την άποψη μου στέκεται ακόμη στην δουλειά με αξιοπρέπεια παρόλο την πάροδο κάποιων ετών .
Προς απογοήτευση μου η υπηρεσία μου είπε ότι δεν δούλευε, αλλά με παρότρυνε να περιμένω να δω μια καινούρια που θα έβγαινε από το δωμάτιο.
Στο σαλοναρισμα δεν με κέρδισε ιδιαίτερα, αλλά κατευθείαν σου εμπνέει την αίσθηση ότι είναι φρέσκια στο χώρο και όχι πολύ ταλαιπωρημένη . Κατέθεσα έτσι τον μπλε οβολό και πέρασα.
Ο χώρος είναι ανακαινισμένος και πολύ καθαρός, άνετο κρεβάτι και πολύ καλός φωτισμός.
Ήρθε δωμάτιο με μια πολύ κοντή φούστα και κάτι σαν κορμάκι. Δεν είναι πολύ ψηλή , ωραίο αδύνατο σώμα με μικρό βυζακι, μικρό σφιχτό κωλαρακι , μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, αρκετά συμπαθητική στο πρόσωπο με σλαβικά χαρακτηριστικά.
Ότι έγινε στην συνεννόηση, έγινε με νοήματα, νωχελικη λίγο στην αρχή μου φάνηκε , γλωσσοφιλα δεν έδωσε παρόλο που το προσπάθησα αρκετά, πίπα με προφυλακτικό, αλλά όταν άρχισα να την γλύφω παντού καβλωσε, το μουνι της από ξερό που μου φάνηκε έγινε υγρό και ταυτόχρονα άνοιξε, γενικώς σε αυτό το σημείο άρχισε να συμμετέχει και να ανταποκρίνεται με φυσικότητα και πολύ καβλα. Το δυνατό της σημείο είναι η αίσθηση από το μουνακι την , στο οποίο η ψωλή κουμπώνει ερμητικά μέσα και το αισθάνεσαι σε όλο το βάθος και πλάτος. Αλλάξαμε δύο στάσεις, από πάνω και πισωκολητο , δεν έκλεψε πουθενά , συμμετείχε σιωπηλά θα έλεγα αλλά με ειλικρίνεια σε αυτό που γινόταν.
Εδώ πιστεύω πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην συμπεριφορά της τσατσας, η οποία ήταν ευγενεστατη και ούτε μας ενόχλησε παρόλο που καταστρατηγησαμε κάπως το χρόνο. Σε κάποια άλλα μαγαζιά στο 9λεπτο ακριβώς έχουν αρχίσει και κοπανανε την πόρτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2022
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
rambo1982
Ενεργό Μέλος
22
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, baroc και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2022
Η τσατσά η Κατερίνα στο Β7 είναι Κυρία με Κ κεφαλαίο. Το Β7 μας τα χαλάει που δεν μας ενημερώνει για τις νέες του αφίξεις και τα μαθαίνουμε από κριτικές στο μπου.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1