Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 160 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωινή επίσκεψη σε σπίτι που προτιμώ εάν θέλω παρτούζα. Δύο Ρωσιδάκια ξανθά, Βικτώρια 45άρα με σκούρο δέρμα και Ελένη με κατάλευκο δέρμα 35+. Πληρώνω και μπουκάρω κατευθείαν, αφού αλλωστε γι αυτές πήγα. Τα δωμάτια στο συγκεκριμένο οίκο από τα πιο περιποιημένα και καθαρά που έχω πάει. Ψευδοροφή με κρυφό φωτισμό λεντ και καθρέπτες. Τα κορίτσια ήρθαν στο δεκάλεπτο γιατί η Ελένη είχε δωμάτιο. Αρχίζουν τα χαδάκια και τα γλυκόλογα και με ξεκινάει στο τσιμπούκι η Βερόνικα ενώ η Ελένη με χαϊδεύει και με φιλάει από την μέση και πάνω. Μετά κατεβαίνει κι αυτή και αρχίζει να ρουφάει τα μπαλάκια ενώ η Βερόνικα , πιστός υπηρέτης της ψωλής μου παίζει με την γλώσσα της κατά μήκος και ρουφώντας πότε πότε το κεφαλάκι. Μετά αλλάζουν ρόλους και αρχίζει το κλαρίνο η Ελένη , ενω η Βερόνικα στην αρχή μου φέρνει τα βυζάκια της στο στόμα να τα γλύψω και μετά κατεβαίνει κι αυτή για να βοηθήσει την συνάδελφό της στον πεοθηλασμό και το αρχιδομούλιασμα. Με ρωτάνε αν θα κάνουμε σεξ και λέω στην Ελενίτσα να ιππεύσει . Ανεβαίνει πάνω μου με την πλάτη σε μένα και αρχίζει τα βαθιά καθίσματα ενώ γλυφω πάλι τα βυζάκια της Βερόνικας και παίρνω μάτι την Ελένη στον καθρέπτη να ανεβοκατεβαίνει. Σταματάω και βάζω την Βερόνικα στα 4 και αρχίζω το σφυροκόπημα ενώ χαϊδεύω το κωλαράκι της Ελένης που έχει στηθεί δίπλα και όταν νιώθω ότι κοντεύω , πετάω το προφυλακτικό και τους λέω να τον ξαναπάρουν στο στόμα. Η Ελένη αναλαμβάνει να τον ρουφήξει και τελειώνω στο στόμα της πλήρως ικανοποιημένος όπως πάντα. Με σκουπίζουν, σηκώνονται παίρνουν τα κυλοτάκια τους ανά χείρας, χαμογελαστές όπως πάντα και ετοιμάζονται να φύγουν.Εκείνη την στιγμή χτυπάει η τσατσά την πόρτα και της κάνουν πλακα λέγοντας: Nαιιιι, ποιος είναι; Hταν μια ευχαριστη συνεδρία όπως πάντα με δύο χαμογελαστες κυρίες που είναι ευχάριστες, προσφέρουν καλές υπηρεσίες και δεν βιάζονται. Τι άλλο να θελήσω για να ξεκινήσει καλά η μέρα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€