Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 282 10
Μπουρδέλα
263787
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Έχοντας φάει τη φόλα από την Ειρήνη στο 72, λέω δεν θα φύγω έτσι, θα ξεδώσω αλλού. Καταλήγω στο 86α, όπου ήταν η Μαρία, γνωστή για την ωραία της εμφάνιση (ψηλό ωραίο σώμα, ωραίο πρόσωπο και βυζάρες, που δεν αψηφούν όμως την βαρύτητα).
Λέω αφού έχω κάνει ήδη μισή δουλειά, ας γαμήσω απλά ένα ωραίο μουνί, να τελειώνω. Δίνω το παράβολο, μπαίνω, ετοιμάζομαι και και σκάει σχετικά γρήγορα η Μαρία. 0 προκαταρκτικά, πάει να βάλει σκούφο σε πεσμένο παπάρι. Δεν είχα κουράγιο ούτε όχι να της πω. Ξεκινάει μία απαίσια πίπα, με πολύ δόντι, σε φάση να μου πάρει το scalp (ένιωσα σαν να έχω πέσει θύμα των Boltons στο GOT). Την σταματάω, τον παίζω λίγο να μου σηκωθεί και την στήνω στα 4. Ωραίο στήσιμο και γενικότερα ωραίο σώμα. Κλασικά δεν αντέχει σφυροκόπημα, γκρίνιαζε που και που και δυσανασχετούσε όταν την άλλαζα στάσεις. Τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες.
Άμα δεν ήταν ωραίο μουνί, ούτε 3 πελάτες τον μήνα δεν θα είχε. Άλλη μία κακή εμπειρία. Έφυγα από την Φυλής 40 ευρώ φτωχότερος και ανικανοποίητος. Ούτε για μισή φορά δεν κάνει.
Λέω αφού έχω κάνει ήδη μισή δουλειά, ας γαμήσω απλά ένα ωραίο μουνί, να τελειώνω. Δίνω το παράβολο, μπαίνω, ετοιμάζομαι και και σκάει σχετικά γρήγορα η Μαρία. 0 προκαταρκτικά, πάει να βάλει σκούφο σε πεσμένο παπάρι. Δεν είχα κουράγιο ούτε όχι να της πω. Ξεκινάει μία απαίσια πίπα, με πολύ δόντι, σε φάση να μου πάρει το scalp (ένιωσα σαν να έχω πέσει θύμα των Boltons στο GOT). Την σταματάω, τον παίζω λίγο να μου σηκωθεί και την στήνω στα 4. Ωραίο στήσιμο και γενικότερα ωραίο σώμα. Κλασικά δεν αντέχει σφυροκόπημα, γκρίνιαζε που και που και δυσανασχετούσε όταν την άλλαζα στάσεις. Τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες.
Άμα δεν ήταν ωραίο μουνί, ούτε 3 πελάτες τον μήνα δεν θα είχε. Άλλη μία κακή εμπειρία. Έφυγα από την Φυλής 40 ευρώ φτωχότερος και ανικανοποίητος. Ούτε για μισή φορά δεν κάνει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
τι να πω κρίμα για το 40άρι σου, πικρό το φόλιασμα στο σεξ αλλά να με συμπαθάς καλά να πάθεις
Πρεπει να πέσει μαύρο απο ολους, να βαλει μυαλο η να αλλάξει δουλεια..
Απο τα πιο πεταμένα μου 20αρικα