Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 197 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη 1η βάρδια , η ευγενική υπηρεσία είπε ότι δουλεύουν δυο κοπέλες αλλά και οι δύο είναι στο δωμάτιο να περιμένω λίγο .
Πρώτη βγήκε από το δωμάτιο η Κορίνα , κλασσικά με πλησίασε έδωσε φιλί στο μάγουλο και χούφτωσε τον πούτσο μου , μετά βγήκε η καινούργια η Τζούλια , μελαχρινή πάρα πολύ κοντή λεπτή 19άχρονη Ρουμανίτσα , πολύ λεπτή με 2άρι πολύ στητό και μυτερό βυζάκι , έχει πιρσινγκ και στη μύτη , πρόγραμμα (για αμφότερες) ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Το 20άρικο βγήκε πολύ εύκολα από τη τσέπη του παντελονιού , πλήρωσα και περίμενα λίγο στο σαλόνι μίας και τα δύο κορίτσια είχαν αναμονή στο σαλόνι.
Όταν ήρθε η σειρά μου πέρασα στο δωμάτιο , δυστυχώς στο χειρότερο από τα 3 του οίκου αλλά οκ... φρεσκαρήστικα και την περίμενα , μετά από κάνα 20λέπτο ήρθε στο δωμάτιο κρατώντας στο χέρι προφυλακτικό , τζέλ και μωρομάντιλα , με χαιρέτησε στα αγγλικά και γενικά όλη η συνεννόηση πραγματοποιήθηκε στα αγγλικά , όπου τα μιλάει καλά .
Συνοπτικά , λίγα προκαταρκτικά που περιλάμβαναν πεταχτά φιλάκια σε λαιμό στήθος και παίξιμο του πούτσου , γλωσσόφιλα δε δίνει , μάλιστα όταν το επιχείρησα με φίλησε πεταχτά στα χείλη χαμογέλασε και είπε όχι όχι , ερώτηση για προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο και καθάρισε τον πούτσο μου πάρα πολύ σχολαστικά , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , αρχικά η πίπα της ρηχή και με χέρι , έκανα κίνηση και της πήρα το χέρι ενώ βελτιώθηκε και στο γλύψιμο , με ΄έγλυφε και έπαιζα το μουνάκι της , της ζήτησα να γυρίσει σε στάση 69 , το έκανε και απόλαυσα το μουνάκι της αρκετά , πέρασμα προφυλακτικού όπου δυσκολεύτηκε λίγο , της είπα να με καβαλήσει , τζέλ δεν χρησιμοποίησε μίας και το μουνάκι της είχε υγρανθεί πολύ , ανάβηκε από πάνω μου , καλή συμμετοχή ενώ δεν τράβηξε το δάχτυλο μου όταν έτριβα το κωλοτρυπιδάκι της ελαφρά , αλλαγή στάσης την πήρα για λίγο στα όρθια , τρίτη και τελευταία στάση με αυτήν ανάσκελα όπου λόγω και της πολύ μεγάλης διαφοράς στο ύψος πήρε δύο μαξιλάρια και τα έβαλε από κάτω της για να μπορώ να τη γαμήσω , το τελείωμα έγινε στα βυζάκια της .
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 13-14 λεπτά , ήταν μιά καλή συνεδρία και ίσως την ξανατιμήσω , αν βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη πίπα της θα είναι πολύ καλή επιλογή , όσο πλενόμασταν με ρώτησε από που είμαι αν είμαι παντρεμένος και είπε να ξαναπάω παρόλο που έχω την ηλικία του πατέρα της και γέλασε , συνέχισε λέγοντας έτσι κι αλλιώς δε σου φαίνεται καθόλου πόσο είσαι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως