Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Άλλη μια νύχτα ερωτικής ένδειας, καύλας, μοναξιάς, απογοήτευσης, διαψεύσεων, εσωτερικών τριγμών και αναστεναγμών.Δάκρυ Είπα κι εγώ αντί να δώσω τα εικοσάευρα σε έναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο ας τα επενδύσω στην οδό Φυλής να πιάσουν τόπο. ΚουλΕξόρμιση για ακόμη μια φορά στα πορνικά σοκάκια. Μετά τον απόλυτο ναυαγισμό της προηγούμενης συνεύρεσης τι άλλο θα μπορούσα πλέον να φοβάμαι;
Η τσάρκα λιτή και στοχευμένη. Φυλής , Φωκαίας, Άγκυρας. Δεν ανοίχτηκα πολύ και λόγω κούρασης αλλά και μιας ίωσης που με κατέβαλε σωματικά. Σκεφτόμουν την πετίτ Αλεξάνδρα στο Φυλής 54α Όμως με το που βγήκε τσίτσιδη και έντρομη σχεδόν για το σαλονάρισμαMoney Mouth Ακόμα θυμάμαι το φόβο στα μάτια τηςΝτροπή. Μα τι έκανε ο τύπος μέσα την ανασκολόπησε;Money Mouth Αμέσως πήρα δρόμο. Έτσι κατευθύνθηκα στα πετίτ μωράκια του Φυλής65β. Μετά πήγα λιγάκι από Φωκαίας και στο τέλος στο αγαπημένο Άγκυρας12α. Εκεί είδα την Εύα
!!! Ο ορισμός της πόρνης για μένα!!!Σπασίκλας Κουκλάρα!!!:smiling-face-with-heart-eyes: Σαραντάρα περίπου στην ηλικία. Ξανθιά. Με ωραίο πρόσωπο γλυκό αλλά και πορνικό. Τατουάζ στην πλάτη στα χέρια. Λεπτή καλλίγραμμη με λαχταριστό μικρό βυζάκι μούρλια.Σπασίκλας Κωλαράκι φίνο. Με μαύρισμα σολάριουμ; Φορούσε ένα στριγκάκι πράσινο λευκό σέξι κι ένα κορμάκι λευκό. Έμεινα μαλάκας! Ουάου!Είπα θα ξαναπεράσω. Βγήκα έξω. Πήρα τις ανάσες μου. Έκανα μια γύρα. Επέστρεψα. Στα του δωματίου. Θεωρώ τον εν λόγω οίκο ευπρεπή. Σχετικά καθαρό και με ωραία αισθητική. Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλώς των 20 ευρώ. Δίχως επεξηγήσεις. Μπήκα στο δωμάτιο. Απίθωσα τα ρούχα μου στην στέρεη κρεμάστρα. Έμεινα με το σώβρακο. Κοίταξα το παπαράκι μου που παρέμενε συρρικνωμένο ένεκα του άγχους, των εσωτερικών αντιφάσεων, της ευαισθησίας που πλέον με καταλαμβάνει σε αυτούς του χώρους. Πράγματι, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια με πειράζει. Ακούω την πόρτα να ανοίγει. Μπαίνει η Εύα. Αιθέρια ύπαρξη! :smiling-face-with-heart-eyes:Άγγελος επί της γης. Αφήνομαι παρά το άγχος να με παρασύρει η ερωτική της αύρα και το κάλλος της. Κατευθύνεται προς το κρεβάτι. Ξαπλώνει με χαμόγελο. Εγώ βγάζω το σώβρακο. Ξαπλώνω κι εγώ δίπλα της. Την αγγίζω, τη χαϊδεύω. Κι εκείνη με χαϊδεύει με φιλά απαλά στο στήθος. Κατεβαίνει στο γαριδάκι μου. Αρχίζει να γλύφει τα μπαλάκια…Αυτό ήταν είχα χαλαρώσει. Είχα αφεθεί. Ποιος ψυχίατρος και ψυχολόγος; Το παπαράκι μου αρχίζει να ξυπνά. Μεγαλώνει σιγά σιγά. Η Εύα κατευθύνεται αισθησιακά όλο και πιο πάνω προς τον πουτσοκέφαλο. Συμπεριφέρεται στο πουτσάκι μου τρυφερά, γλυκά, με στοργή αγάπη και προδέρμ. Τη σταματάω όμως. Είχα καυλώσει αρκετά. Ήμουν σε πλήρη στύση. Μου φοράει προφυλακτικό και ξεκινά μια ωραία πίπα. Λίγα δευτερόλεπτα κι είμαι έτοιμος να χύσω. Τη σταματάω. Της λέω να συνεχίσουμε ιεραποστολικά. Εγώ εντωμεταξύ, είχα ήδη χύσει. Ευτυχώς δεν το είδε. Διατηρούσα τη στύση μου όμως κι έτσι έκανα τη διείσδυση. Ωραίο σκληρό που είναι μου είπε καθώς έκανα τα λιγοστά μου μπασίματα και στραγγίζοντας έως το τέλος. Τη φίλησα. Σηκώθηκε να ντυθεί. Πιάσαμε μια κουβέντα για του Έλληνες άντρες σε σχέση με τους Ουκρανούς. Την ρώτησα πως και δεν έχει βρει κανέναν Έλληνα να παντρευτεί. Μου είπε ότι διαφέρουμε εμείς οι Έλληνες από τους Ουκρανούς. Της λέω σημασία έχει η αγάπη. Γερο-μύστηςΜου λέει δεν στάθηκα τυχερή σε αυτό χαμογελώντας. Ήμουν έτοιμος να της πω « Εγώ σε παντρεύομαι τώρα αυτή τη στιγμή μωράκι μου γλυκό ». :smiling-face-with-heart-eyes:Πήρα το κωλόχαρτο. Έβγαλα το προφυλακτικό. Η Εύα με χαιρέτησε. Κι εγώ βγήκα από τον οίκο ανακουφισμένος και χαρούμενος.Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ευαίσθητος Αγαπούλης
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 The Keeper, Ημεδαπος , sinatra7 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2022
Γιατι δεν πας με δαχτυλιδι;
24 Οκτωβρίου, 2022
πολυ αγχος ρε φιλε Κρίμα
26 Οκτωβρίου, 2022
Ναι έχω άγχος κι ενοχές κι αντιφάσεις πλέον με τον αγοραίο έρωτα και τα μπουρδέλα. Δεν με εκφράζουν. Έχω ανάγκη μια σταθερότητα. Σκέφτομαι
να ρίξω τα στάνταρ της εμφάνισης να βρω μια καλή κοπέλα για κάτι μακροχρόνιο. Αυτά τα στάνταρ με έχουν πάει πίσω
σώνει και καλά ότι πρέπει να γαμάω το καλύτερο μουνί. Ή έστω ένα ωραίο μουνί. Αλλά αυτές δεν κάνουν για σπίτι...
26 Οκτωβρίου, 2022
@Ευαίσθητος Αγαπούλης
ποτε δε ξερεις ποια κανει και ποια οχι για σπιτι με την πρωτη επαφη-ματια, γιατι θελει χρονο... αρκετο.
μιλαω για τις "κανονικες" γυναικες πιο πολυ.
αφου δε σου παει το μπουρδελινγκ αστο καλυτερα, γιατι το αγχος σου θα σε κυριευσει και θα σε εμποδισει να πας εκει που θες να πας, οπως λες.
οι συγκεκριμενες πουτανες ειναι για απλη εκτονωση με χρονομετρο και τιποτα παραπανω.
εννοειται οτι με καποιες θα ταιριαξεις και με καποιες οχι, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
ιδιως με εσκορτ, λογω μεγαλυτερου χρονου, ισως κανεις και ενα βημα παραπερα μετα απο αρκετες επισκεψεις, αλλα εσενα αυτο δε σου κανει... οπως λες και παλι.
επομενως, μεινε προσωρινα στην απλη εκτονωση χωρις πολλες και ανουσιες σκεψεις και κανε τα κουμαντα σου με τις "κανονικες", μεχρι να μην εχεις αναγκη την απλη εκτονωση.
δηλαδη βγες και ψαξου εννοω, αφιεωρωσε χρονο και δωσε βαση εκει.
μεχρι να βρεις ομως, αν σου ερχονται τιποτα καβλες, πανε και ριχνε κανα μπουτσο για να ξελαμπικαρει το μυαλο.
χωρις αγχος ομως, γιατι θα σε δουμε στον αγαπημενο φιλο του ιστοτοπου, χιο... καμια μερα.
απλα ειναι ολα, αρκει να δουλευει καθαρα...
review reaction 1 The Keeper
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4