Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 194 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημεριανή βόλτα στη διάσημη συνοικία, πηγαίνοντας στοχευμένα για την νεοφερμένη Τζούλια, έχοντας διαβάσει καλές κριτικές και όντας λάτρης των κοντοπούτανων.

Η Τσατσά μου παρουσίασε 2 κοπέλες, την Τζούλια και την Άννα-Μαρία. Και οι 2 γύρω στο 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Η Τζούλια είναι μία νεαρή κοπέλα με όμορφα χαρακτηριστικά, αδύνατο σώμα και ωραία βυζάκια, σχετικά μεγάλα για τις αναλογίες της. Αν και φοβήθηκα την κλασική φόλα της συγκεκριμένης αλυσίδας (εμφανίσιμες κοπέλες με ωραία χαρακτηριστικά, που αρχίζουν με το καλημέρα τα μη- και μα-) αλλά και τα γνωστά προβλήματα του συγκεκριμένου σωματότυπου (δεν αντέχουν βαθιά διείσδυση, κλέβουν κλπ), επειδή μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αποφάσισα να περάσω.

Η Τζούλια δεν μιλάει καθόλου ελληνικά, οπότε αν δεν γνωρίζετε basic αγγλικά, καλό είναι να ξέρετε νοηματική. Η συνεννόηση έγινε σε μία μίξη των δύο, καθώς δεν ήξερε καλά αγγλικά).

Στα του αγώνα ξεκινήσαμε με ακά τσιμπούκι, τίμιο αλλά όχι κάτι σπουδαίο. Πέρασμα σκούφου και με το καλημέρα gel και "σιγά-σιγά", καθώς είναι ιδιαίτερα στενή. Πρώτη στάση cowgirl, όπου τα πήγε αρκετά καλά. Συνέχεια σε ιεραποστολικό, όπου σφίγγει τα πόδια της για να εμποδίσει την πλήρη διείσδυση, ενώ εγώ έγλυφα τις θεσπέσιες φυσικές βυζάρες της. Τρίτη στάση στα 4, όπου πάλι κλέβει με τη κλασική καμπούρα, όπου το απολάμβανα όμως, κυρίως λόγω του στενού αιδοίου της, που προσφέρει αααλλη αίσθηση.
Εκεί έρχεται και το μοναδικό φάουλ της συνεύρεσης, όπου την ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στις βυζάρες της και μου είπε όχι, όταν η τσατσά είχε ανακοινώσει στο πρόγραμμα και τελείωμα στα βυζιά.
Δεν με χάλασε ιδιαίτερα, την γύρισα πάλι σε ιεραποστολικό, όπου ανέβασα ρυθμούς, εκείνη να σφίγγει τα πόδια της γύρω μου, εγώ να την έχω πιάσει από τα κωλομέρια (χώραγαν στην παλάμη μου), έχοντας ανασηκώσει τη μέση της, όπου τελείωσα έντονα μέσα της, έχοντας θέα το καλλίγραμμο σώμα της και τις βυζάρες τις να πάλλονται ρυθμικά. Πρέπει να ήταν από τα καλύτερα τελειώματα/χυσίματα που έχω κάνει σε μπουρδέλο.

Εν κατακλείδι, η Τζούλια είναι μία πολύ καλή επιλογή για συναγωνιστές με υπομονή να απολαύσουν αυτό το πιπινάκι. Όσοι είναι άνω του Μ.Ο. θα πρέπει να έχουν υπομονή γιατί φαίνεται να δεν αντέχει πιστονάρισμα, χωρίς όμως να γκρινιάζει ή να δυσανασχετεί. Φαίνεται πρόθυμη να ικανοποιήσει τον πελάτη.

Γενικώς είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα θα κλάψεις το 20άρικο. Και στο άθλημα αυτό όλοι ξέρουμε πως ισχύει ότι και στα 3ποντα. Ποσοστό ευστοχίας άνω του 20% είναι καλό..



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.259
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, ThE και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2022
Περασα κ εγώ μαζί με την Τζούλια κ φολιαστικα.
Από την στιγμή που δεν κανει τελειωτικο χυσιμο στα βυζια κ το ανακεινωνει επίσημα στο σαλόνι η τσατσα τότε είναι απατεώνισα.
review reaction 1 Mitsaras29
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1