Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 48 10
Μπουρδέλα 90761
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια , την Αλεξάνδρα την είχα πρωτοδεί μια βδομάδα πρίν όπου δούλευε μαζί με τη Μαριάννα , δε τη δοκίμασα μίας και νωρίτερα είχα καταθέσει σε ελαιοτριβείο .Πρόκειται για μία μελαχρινή παχουλή λατίνα με κωλάρα και σχεδόν 3άρι βυζί , μεγάλο τατουάζ στο μπούτι και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .
Η αλήθεια είναι ότι με λατίνες έχω να περάσω πραγματικά καλά από εποχές του RIP Αγίου Πέτρου 7 , σήμερα όμως είπα να δοκιμάσω ,πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Το δωμάτιο μικρό μεν καθαρό δε , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε σχετικά γρήγορα μίας και δεν είχε άλλο πελάτη , συνεννόηση με τα λίγα αγγλικά που γνωρίζει .
Συνοπτικά , καμία σχέση η συμπεριφορά της με τις ξεπετολατίνες του Μεταξουργείου αλλά και με τις ομόσταβλες τις εδώ , καμία βαριεστημάρα μεγάλη διάθεση , τούρλωσε τη κωλάρα της και άρχισε να την κουνάει γελώντας , προκαταρκτικά φιλιά σε λαιμό στήθος κοιλιά μπούτια , γλωσσόφιλα δεν δίνει , 69 δε ζήτησα και δε γνωρίζω , πίπα χωρίς προφυλακτικό πολύ καλή με χαρακτηριστικό ότι μπουκωνόταν από μόνη της , τον έβαζε όλο στο στόμα της και καθόταν μέχρι να χρειαστεί να πάρει ανάσα , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση στα όρθια δίπλα από το καθρέπτη πισωκολλητό , στη συνέχεια στα τέσσερα στο κρεβάτι όπου αντέχει δυνατό γαμίσι , μούγγριζε κιόλας ενώ έφαγε και τα κωλοσκάμπιλα της , τελευταία στάση με αυτή ανάσκελα με σηκωμένα τα πόδια της όπου τον πήρε πολύ βαθιά , το τελείωμα έγινε στις βυζάρες της μίας και δεν πρόλαβα να την στήσω πάλι στα τέσσερα και να χύσω στα κωλομάγουλα της .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν τέταρτο , η όλη η διαδικασία τελέστηκε σε υψηλή ένταση και ευτυχώς που ήμουν ξεκούραστος , δεν βιάστηκε καθόλου ενώ και ο τσάτσος(από διάφορα σπιτάκια του μεταξουργείου) δεν ενόχλησε καθόλου. Μια πολύ καλή συνεδρία, έκπληξη θα την χαρακτήριζα λόγω της καταγωγής της κοπέλας .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
225.543
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, pistolpit, batzanakis21 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού