Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
277777
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετά από έξοδο Βεάκη περιστέρι για χαλαρό ποτάκι σαβαττο βράδυ και επειδή δεν έπαιζε τίποτα οδηγήθηκα με το αμάξι στα μπουρδελα.μπαινοντας στο συγκεκριμένο οίκο ο οποίος είναι πάρα πολλυ μικρός και δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικους.και εννοώ και το σαλόνι και το δωμάτιο η τσατσά παρουσίασε την Αννούλα.κοσμος το σαλόνι φουλ και η κορασις ήταν στο δωμάτιο.εμφανιση παρά πολλυ καλή για τα γούστα μου.μελαχρινη με ωραία μαύρα μαλλιά κοντουλα σχετικά με σώμα μαυρισμένο από σολαριουμ.και με υπέροχα μεντ εσώρουχα.στο σαλόνι εμφανίσθηκε μόνο με το κάτω εσώρουχο.στηθος ν 2 αρκετά μεγάλο λίγο πεσμένο και φυσικό με μια ωραία μικρή ρογιτσα.κωλος παρά πολλυ καλός για τα γούστα μου.σφιχτος και γυμνασμενος.η κοπέλα είχε συνεχόμενα δωμάτια.εδωσα το παράβολο και μπήκα στο δωμάτιο.η κοπέλα μπηκε έβγαλε τα ρούχα της και προσπάθησα να κάνω κάποια προκαταρκτικά να καυλώσω όπως να της γλείφω το λαιμό και τους βυζους.το γλείψιμο στο λαιμό δε το γουσταρε πολλυ και το κατάλαβα αλλά οκ είχα καυλώσει.η κοπέλα έβαλε Καποτά και ξεκίνησε μια σχετικά καλή πίπα με κανονική διάρκεια.δε τον επερνε όλο μέσα αλλά κατέχει το σπορ.αφου είχα γίνει τούρμπο με ρώτησε πώς ήθελα.τη πήρα ιεραποστολικά και στη συνέχεια στα τέσσερα όπου ήρθε το τέλος.η κόπελα έβγαζε κάποιες κραυγουλες όσο εγώ τις εγλειφα το απαλό της μεταξένιο δέρμα στο λαιμό και ποιο χαμηλά.συνοψιζοντας η κοπελα είναι από Ρουμανία ηλικία την έκανα γύρω στα είκοσι πέντε και κάτι.απο εμφάνιση είναι πάνω από το μέσο όρο και προσέχει παρά πολλυ την εμφάνιση της και τη καθαριότητα είναι πανέμορφη για φυλής για τα γούστα μου.προγραμμα δε σε τρελαινει καθώς είναι κάπως τυποποιημένο όπως οι περισσότερες πλεον αλλά σίγουρα θα περάσεις καλά.το δωμάτιο ήταν ψιλοχαλι με πεταμένη Καποτά μέσα στο καπάκι από συναγωνιστή και λίγα νερά κάτω από το νιπτήρα.επισης παρατήρησα ότι εντός του δωματίου δεν έχει σημα το κινιτο όσον αναφορά το ίντερνετ. θα επισκεφτώ πάλι τη κοπέλα καθώς δούλευει μεταμεσονύχτια βάρδια αλλά καθημερινή για να έχω ποιο ολοκληρωμένη άποψη.καλα γαμησια καλά να περνάτε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως