Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 49 10
Μπουρδέλα 93163
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σημερινή απογευματινη τσάρκα στα σοκάκια της ηδονής ...δεν είχε καθόλου κόσμο και επικρατούσε μια ησυχία χωρίς μεγάλες αναμονες. Σε 3 που μπήκα να δω τι παίζει μιας και δεν έχω ξαναπάει απογευματινή είδα αρκετές γεματουλες με βυζάρες γύρο στο 2.5-3 και μιας που έψαχνα κάτι τέτοιο είπα να κάνω μια δυναμομετριση στην Αλεξάνδρα έχοντας διαβάσει πολύ καλά λόγια (οι φωτό να ξέρετε την αδικούν είναι πιο μαυρουλα από κοντά και έχει αυτό το λατινολαγνο πρόσωπο). Για όσους δεν την ξέρουν είναι Κοντούλα λίγο γεματουλα με βυζάρες και ωραίο κολομβιανικο κωλο. Καταθέτω λοιπόν το μπλε παράβολο και μπαίνω. Περιμένοντας να έρθει ακούω έξω γέλια και όταν μπήκε μου λέει με νόημα( γιατί τα αγγλικά της είναι χάλια δεν καταλαβαίνει γρι ) ότι ξέχασε ότι ήμουν μέσα βλέποντας την λίγο άλλου για άλλου την τύπισσα... Χωρις να δώσω σημασία λοιπόν ξεκινάει με άκα πίπα βάζοντας ελάχιστο δόντι κάνοντας στην συνέχεια τρελες κατεβασιες αφηνιντασ με να τις πιέζω το κεφάλι για κάμποσα δευτερα. Στην συνέχεια reverse cowgirl...κλασικό καβαλημα γλύφοντας για βυζάρες τις (κάτι που για εμένα ήταν το δυνατό της σημείο ) και τελείωμα στα 4 κάνοντας τουερκ όπου και τελείωσα. Χωρις να σταματήσει λοιπόν συνέχιζε και εγώ τρελενομουν ακόμα περισσότερο!! Τελος με περιποιηται σκουπίζοντας τον με μωρομαντηλο χαιρετηθηκαμε και έφυγε.


Υγ: ρώτησα την τσατσά αν κάνει παρτουζα μαζί με Λάουρα που είναι στο πρόγραμμα μαζί από ότι κατάλαβα και είπε ναι ( για όσους ενδιαφέρονται)

Υγ2: η Αλεξάνδρα είναι τίμια στην δουλειά της και για τα 20€ που δίνεις δεν θα τα κλάψεις δλδ καμία σχέση με άλλες κοπέλες που είναι όχι έτσι dont touch κλπ. Ότι διαβάσετε για αυτή ισχύει κατά γράμμα

Υγ3: ο χώρος αρκετά καθαρος πολύ μικρό δωμάτιο και η τσατσά πολύ ευγενεστατη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Morty love Jessica
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.299
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, giorgiodelafuentes2, Διανοούμενος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού