Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 99 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη στο μπουρδελακι μετα απο βολτα 1 ωρας στα γυρω μπουρδελα.Η κοπελα μαυρη,ψιλη,με ξανθα μαλλια νομιζω(δεν ειμαι σιγουρος),μικρα βυζακια,ωραιο κωλαρακι,ονομα δεν θυμαμε κ μιλουσε πολυ καλα ελληνικα.Η κοπελα βγηκε κ παρουσιαστηκε μονη της.Στην αρχη πηγα να φυγω γιατι ηταν απο τις πρωτες που ειδα αλλα ηρθε κ μου τριφτηκε,μου χαιδεψε τον πουτσο κ δεν με αφηνε να φυγω!Εφυγα τελικα κ ξαναγυρισα γιατι ηταν η καλυτερη απο οσες ειδα κ μου φανηκε πολυ καλη.περασα μεσα κ περιμενα περιπου 15-20 λεπτα.Ηρθε μου φορεσε το σκουφακι κ αρχισε το τσιμπουκακι της,μολις καβλωσα ξαπλωσε κ την πηρα ιεραποστολικο 5 λεπτα περιπου.Στην συνεχεια γυρισε στα 4 για αλλα 5 λεπτα περιπου εκει ειχα θεα την κολαρα της.Στο τελος με ξαπλωσε κ ξεκινησε μια πιπα κ στην συνεχεια με μαλακια(οπου επαιζα κ το μουνακι της)της εδωσα τα φλοκια.Μιλησαμε λιγο κ εφυγε.θα την ξανατιμησω!!!Στα μειον ο μικρος χωρος αναμονης κ η πολυ ωρα που περιμενα στο δωματιο.(Το 3 στην τσατσα παει γιατι δεν την ειδα καθολου)ημερομηνια επισκεψης 19-8-09

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2009
manosathens
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού