Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 110 10
Μπουρδέλα
108856
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δεν ασχολούμαι με κριτικές αλλά αυτή την φορά αξίζει μια αναφορά .Σήμερα είχα σκοπό ,επειδή η επίσκεψη η προηγούμενη προ 2 ημερών δεν επετεύχθη , να επισκεφτώ την βανέσσα .Μπήκα μέσα στο οίκημα με τα 2 δωμάτια άδεια και την κοπέλα να είναι απασχολημένη στο 3. Βγαίνει η τσατσά και μου λέει οτι είνα η βανεσσα , οκ την ξέρω....να περάσω ? περίμενε να βγει.... περίεργο ..
Ερχονται άλλοι 2 τύποι και περίμεναν και αυτοί . Τελικά βγαίνει από το δωμάτιο αφού πρώτα είχε κτυπήσει η τσατσά την πόρτα στον πελάτη ..
Ερχεται λοιπόν η κυρία με γυρισμένη την πλάτη σε μένα χωρίς να μου ρίξει ούτε μια ματιά κοιτώντας μόνο τους 2 πελάτες οι οποίοι έφυγαν τελικά και η κοπέλα αμέσως μπήκε στα αποδυτήρια ...μου κάνει νεύμα η τσατσά , όχι ...πάω κοντά και την ρωτάω τι συμβαίνει ?...δε θέλει να περάσεις....οκ λοιπόν καληνύχτα..
Την συγκεκριμένη την έχω πάρει αρκετές φορές και όπως έχω αναφέρει έχω περάσει πάρα πολύ καλά...δεν έχω δώσει καμία αφορμή στις συνευρέσεις για μια τέτοια απόρριψη..
Θερμή παράκληση στους μύστες , φολιάστε τέτοιες αναιδείς και προσβλητικές συμπεριφορές από τις συγκεκριμένες εργαζόμενες , θα προσφέρετε κοινωνικό έργο στα μέλη ...μας επιλέγουν πλέον..
Τα σχόλια δικά σας....
Ερχονται άλλοι 2 τύποι και περίμεναν και αυτοί . Τελικά βγαίνει από το δωμάτιο αφού πρώτα είχε κτυπήσει η τσατσά την πόρτα στον πελάτη ..
Ερχεται λοιπόν η κυρία με γυρισμένη την πλάτη σε μένα χωρίς να μου ρίξει ούτε μια ματιά κοιτώντας μόνο τους 2 πελάτες οι οποίοι έφυγαν τελικά και η κοπέλα αμέσως μπήκε στα αποδυτήρια ...μου κάνει νεύμα η τσατσά , όχι ...πάω κοντά και την ρωτάω τι συμβαίνει ?...δε θέλει να περάσεις....οκ λοιπόν καληνύχτα..
Την συγκεκριμένη την έχω πάρει αρκετές φορές και όπως έχω αναφέρει έχω περάσει πάρα πολύ καλά...δεν έχω δώσει καμία αφορμή στις συνευρέσεις για μια τέτοια απόρριψη..
Θερμή παράκληση στους μύστες , φολιάστε τέτοιες αναιδείς και προσβλητικές συμπεριφορές από τις συγκεκριμένες εργαζόμενες , θα προσφέρετε κοινωνικό έργο στα μέλη ...μας επιλέγουν πλέον..
Τα σχόλια δικά σας....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Απο το να σε εβαζε μεσα και να σε φωλιαζε,σου εσωσε το δεκαρικο..
-Οταν την πήδαγα γενικώς ζοριζότανε πολύ με κάτι περίεργα βογγητά οπότε επειδή ήταν και φαινόταν κουρασμένη σου λέει άστον αυτόν τώρα θα μας ξεπατώσει..όταν έφευγε από το δωμάτιο την προηγούμενη φορά πάντως ήταν χαρούμενη σαν να το είχε ευχαριστηθεί..
-Δεν γουστάρει και απλά το ανεχόταν αλλες φορές , αλλά αυτη την φορα δεν θα το άντεχε.
-Υπάρχει και μια περιπτωση με λιγότερες πιθανότητες...οταν καυλώνει μια γυναίκα με κάποιον , έστω πελάτη ,θέλει να τον στείλει για να μην εκτραπεί από τη δουλειά της , έτσι απλά..
Και υπάρχει και μία αλλη περιπτωση που δεν μπορω να την πω....
Σε κάθε περίπτωση στα α...δια μου έχω δει τόσα στην ζωή μου σε μια πουτανα θα κολλήσουμε...