Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 121 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Στόχος μου ήταν η Άννα στο Ιωαννίνων 3 πάνω όροφο, αλλά μόλις μπαίνω και μου παρουσιάζετε με τα νέα της εσώρουχα που μου έκανε παρουσίαση, πάω να εισέλθω στο δωμάτιο και μου ανακοινώνουν ότι θα καθυστερήσει περίπου 20 λεπτά επειδή έχει πελάτη με πρόγραμμα. Κατάλαβα ότι θα ήταν τουλάχιστον μισή ώρα οπότε τους είπα ότι θα ξαναπεράσω και πήγα δίπλα όπου ήταν η Ελένη η Μιλφάρα. Με την Κα Ελένη έχω συνευρεθεί άλλες άλλες 2-3 φορές στο παρελθόν και ήξερα ότι τιμάει την φανέλα. Καθώς μπήκε στο δωμάτιο στα όρθια αρχίσαμε την κουβέντα και ψιλοχαιδεματα με φιλάκια. Μετά από λίγα λεπτά την ρίχνω στο κρεββάτι και την αρχίζω σε περιποίηση των ποδιών της ένεκα γαρ ποδολάγνος, κάτι που της αρέσει και μετά ανέβηκα να περιποιηθώ το αιδοίο της. Πεντακάθαρη, μύριζε υπέροχα, δεν θυμάμαι πόση ώρα έπαιζα μαζί της. Ολοκλήρωσε μια φορά και επειδή συνεχισα κόντευε να τελειώσει και δεύτερη φορά. Κατόπιν μου τον αρπάζει και αρχίζει ένα πνευστό όλο τρέλα, κόντευε να με κάνει να τελειώσω αλλά δεν τα κατάφερε επειδή είμαι από τους λίγους όπως μου το έχουν πει όλες οι κοπέλες που δεν τελειώνω με πεοθηλασμό.

Μετά από λίγα λεπτά την βάζω κάτω ιεραποστολικό και της δίνω ένταση που την βλέπω ότι την ξαναπιάνουν σπασμοί.

Επειδή είχε περάσει αρκετά η ώρα μου ζήτησε να τελειώσω ή στα στήθια της ή στο αιδοίο της.

Οπότε παίζοντας τον και εκείνη να αυτοϊκανοποιειται με τα δάχτυλα της , της τα έριξα και έληξε άλλη μια όμορφη συνεδρία με την Ελένη που άμα της φερθείς καλά θα σου φερθεί και εκείνη με το παραπάνω.

Επόμενη κριτική με την Άννα του διπλανού οίκου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!