Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 58 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη στο εν λογω σπιτι της παροδου, Δευτερα απογευμα. "Καινουρια" εγραφε στην πορτα, η οποια ηταν για μερες κλειστη. Μπαινω, η τσατσα λιγο περιεργη εως και ειρωνικη (εξ ου και η κακη βαθμολογια) και ο χωρος αναλογος της παροδου. Σε μισο λεπτακι εμφανιζεται η κορασιδα και μενω μαλακας. Πανε 10 χρονια απο τοτε που τη σφυροκοπουσα, μια πορτα πιο διπλα, με 2000 δραχμες !!! Το εκπληκτικο ;; Με θυμηθηκε κι αυτη, ακομα και το ονομα μου!!!. Θα πω την αμαρτια μου, την ειχα ερωτευθει τοτε και το ειχε καταλαβει, οποτε μια στις δυο επισκεψεις, μου την εκανε δωρο. Ελαχιστα εχει αλλαξει απο τοτε, αν και στα 30+ τωρα πια, και αυτο μονο σαν θετικο το λεω μια και απο προσωπο και σωμα η κοπελλα ειναι αψογη. Φυσικα και προχωρησα στα ενδοτερα, αλλα δε θα κανω αξιολογηση, γιατι δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Εγω, περασα ενα θεικο τεταρτο, μια GFE κατασταση απιστευτη. Εννοειται οτι θα γινω μονιμος θαμωνας μεχρι να φυγει. Με αντιμετωπισε σαν να ημουν ο καινουριος γκομενος. Ελπιζω να περασετε αναλογα.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2009
Τιμημένος
7
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού