Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 102 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ομολογω οτι ειμαι κατα του μεταξ λογο της βρωμιας και της μυρωδιας που επικρατει αλλα μετα απο καλες κριτικες και καλα λογια απο φιλο και συναδελφο ειπα να περασω να δω τα δυο κοριτσια. Δεν μπηκα πουθενα αλλου παρα μονο σε αυτα

Ριτα - Κολωνου 32Α
Νικολ - Μεγαλου Αλεξανδρου 22Β

Η Νικολ ειναι πιο μπαμπατσικη απο την Ριτα ειναι οριακα να χαλασει το σωμα της αλλα σε γενικες γραμμες δεν θα αρνιομουν να την δοκιμασω

Η Νικολ ειναι μια κοπελα πολυ ομορφη με ωραιο καλλιγραμμο σωμα βυζακι Β σιλικονης
κωλαρακι για πολυ χουφτωμα , προσωπο κουκλη πραγματικα για μεταξ

Δεν θα παραξενευτω αν παρει μεταγραφη σε γραφειο η μασατζιδικο

Στα του αγωνα - νορμαλ προγραμμα
Μπηκε στο δωματιο και την περιμενα ηδη με την ψωλη σηκωμενη
Σοσιαλ στα γρηγορα για τα τυπικα (ανετη συνεννοηση στα Ελληνικα)
Ξαπλωσε πανω μου και ξεκινησε ισπανικο με τις βυζαρες της
Μου εβαλε σκουφο και ξεκινησε πιπουλα
2cm ηθελε ακομα περιπου για να τον παρει ολο
Της πιεσα το κεφαλι αλλα δεν μπορεσε και ουτε μου την ειπε φανηκε να γουσταρει αγριαδες
Ιεραποστολικο με τα ποδια της πανω στους ωμους μου, να της πιανω τα βυζομπαλα και να τα ζουλαω με παθος και την κοιταω στα ματια επιμονα να δινω τρελο πονο και να ακουγονται τα παντα
Περασαμε σε ντογκι. Δεν εκλεψε καθολου το αντιθετο εβαλε μαξιλαρι και στηθηκε με καυλα σαν να μου λεει σε περιμενα ολη μερα να ερθεις να με γαμησεις
Αφου πιαστηκαν τα ποδια μου της ζητησα να ξαπλωσει μπρουμητα τελειως την επιασα απο την μεση και αρχισα να την ξεκωλιαζω
Απο τις καυλες την επιασα τοσο δυνατα απο την μεση που μου ζητησε να χαλαρωσω
Μετα απο κανα 2 λεπτα χαρντκορ σεξ τελειωσα και εγινα ρομαντικος και της ειπα οτι δεν περιμενα να δω τοσο ωραια κοπελα στο μεταξ
Δωσαμε μια αγκαλια ειπαμε τα τυπικα και εφυγε χαμογελοντας
Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι αξιζει αρκετα
Δεν κανει ακαποτο που για εμενα ειναι θετικο αυτο επειδη ειναι μεταξ, ειναι 15€, ειναι ομορφη και εχει και γαμω τα σωματα, ειναι σεξυ, και δεν εχει τουπε

Τι αλλο θελετε με 15€????

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2022
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Tsapoukaisex
Σεβαστός
27
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού