Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 60 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη στον οικο οπου στο σαλονι βγηκε η Λιλιαν..
Προκειται για μια 50αρα περιπου σε ηλικια Μολδαβη.
Το σωμα της ειναι αρκετα καλο για την ηλικια της, ειναι αδυνατη με καλοστεκουμενο κωλο και μικρο 1,5αρι στηθος ελαφρα πεσμενο.
Στο προσωπο τα χρονια εχουν αφησει τα σημαδια τους, ειναι λιγακι σπασμενο με λιγες ρυτιδες.
Σε γενικες γραμμες κρατιεται καλα ισως καλυτερα απο τις ελληνιδες της ιδιας ηλικιας.
Το προγραμμα της ειναι φουλ εκτος κωλου στα 10 ευρω.
Δεν ομιλει καθολου ελληνικα ουτε αγγλικα αλλα ξερει πολυ καλα Ρωσσικα-Ρουμανικα-Τουρκικα.
Ηρθε στο δωματιο χαμογελαστη και γδυθηκε τελειως.
Με καβαλησε και αρχισε να ρουφα και να γλειφει το λαιμο μου δυνατα, προσοχη οι παντρεμενοι για σημαδια.
Κατεβηκε προς τα κατω και φιλησε τις θηλες μου την κοιλια μου και εφτασε και στο πεος.
Τον εβαλε ακα στο στομα και πηρε μια αρκετα σφιχτη πιπα με χρηση γλωσσας χωρις περασμα απο μπαλες.
Πολυ καλη αισθηση και ηδονικοτητας, αλλη φορα θα την αφησω να μου παρει τελειωτικη πιπα ολο το δεκαλεπτο χωρις να τη γαμησω.
Η διαρκεια της πιπας καλη.
Μου εβαλε καποτα και με καβαλησε, στην αρχη γαμιοταν με καλο ρυθμο ενω υστερα κολλουσε το μουνι της πανω στον πουτσο μου και εκανε κυκλικες κινησεις προσπαθωντας να τον παρει ολο τερμα μεσα.
Της αρεσε να της μπαινει ολος βαθια μεσα και φαινοταν απο τις εκφρασεις της.
Την γυρισα σε κανονικη σταση οπου με τραβηξε στην αγκαλια της και αρχισε απο μονη της ρουφηχτα γλωσσοφιλα, φιλουσε με πολυ παθος και δεν εκανε εκπτωσεις.
Της τον ειχα χωσει ολο τερμα μεσα της ενω αυτη κουνουσε τη μεση της για να τον παιρνει βαθια.
Επιασα τα μπουτακια της και την γαμησα σε χαλαρο ρυθμο, την εγλειψα στο λαιμο και αρχισα να τη χτυπαω με τη γλωσσα μου, εκει η Λιλιαν φουντωσε εντελως και τρελαθηκε.
Αρχισε να βογγα να με παιρνει δυνατα αγκαλια ενω το μουνι απο κατω ειχε γινει μουσκεμα...
Συνεχισαμε με γλωσσοφιλα και χαλαρο βαθυ γαμησι στη μουνα της μεχρι που την εχυσα...
Δε με αφησε να φυγω απο μεσα της μεχρι που στραγγιξα εντελως και μου επεσε.

Συμπερασματικα η Λιλιαν ειναι μιας καλης εμφανισης 50αρα, γαμιεται με παθος δινει βαθια γλωσσοφιλα και θελει να τον παιρνει ολο μεσα.
Κρεμα στο μουνι δεν βαζει.
θα την ξαναεπισκεφτω και θα γινει το μιλφογκιλφ στανταρακι μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
514
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, Gianniskavliaris40, Elganador και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2022
50 αρα να κατεβαζει υγρα και σε οικο ανοχης σπανιο φαινομενο.εδω οι 20 αρες και ειναι με το τζελ στο χερι.
review reaction 1 pipinokinigos28
08 Αυγούστου, 2023
H κοπελα ειναι ακορεστη νυμφομανης γιαυτο και υγρη , τα εχει ταυτοχρονα με εναν αραβα κ εναν τουρκοκουρδο τωρα επειδιωκει σχεση κ με εναν αλβανο , χυνει κανονικα , ειναι φαινομενο στο μεταξουργειο και ειναι στενη , εντελως τυχαια διαβασα την κριτικη σου .... μιας και σημερα πηρα το πορνοδιαζυγειο μαζι της μετα απο ενα εξαμηνο συνεχους στενης επαφης εκτος μπουρδελου και ειμαστε πλεον απλοι φιλοι ( αμα τα ακουμπησεις καλα και δε σε παρει ειδηση το χομπιτ ΖΗΝΑ ) ..... ολα γινονται .
Κατευκαιρεια τα γενεθλια της ειναι 15-8- στα 52 της ασε τι λεει η ιδια με το μαιμου διαβατηριο ..... Ιδανικο δωρο της μια κασα μπυρες pils η 2 litrα τσιπουρο αλβανικο .
Μην κανεις το λαθος να παρασυρθεις μαζι της συναισθηματικα ( διοτι το επιδιωκει κ ειναι μαγγιωρα σε αυτο.... ) μπορει με ΠΑΡΑπολλους ανδρες ....το Σαββατο 5-8-23 που περασε στη βαρδυα της που ηταν 6 πρωι με 4 απογευμα εκανε 76 καθαρα ......+ 3 τζαστ + μια νυχτα μαζι της .
review reaction 3 DmtrsxXx
08 Αυγούστου, 2023
@pipinokinigos28

76 σε μια βαρδια ! μεγαλο ποσοστό .
Ωστοσο το ρεκορ ολων των εποχων στα μπουρδέλα το εχει η γνωστή αναμπελλα που ξεκίνησε την πορνοκαριερα της στο ιασωνος 32 και τωρα σε στούντιο πλεον. Η αναμπελ που λες σε βαρδια 10 πρωι με 4 τα ξημερώματα την αλλη μέρα ειχε κανει 200 δωμάτια. Μπορεί να ειναι και παγκόσμιο ρεκορ αυτό.
review reaction 1 pipinokinigos28
12 Αυγούστου, 2023
με ενα 20αρικο την παιρνεις κ απο κολο μεσα ολο ( της τον εχει ανοιξη ο ΑΤΙΚ ο μικρος τουρκος συμβιος της , γενικα ειναι καλη αλλα ειναι
διαπιστωμενο οτι κανει και ακαποτα με 20αρικο οπως και οτι παει σε ξενοδοχειο για 50αρικο . Αυτα απο αλλη υπηρεσια παρακειμενου οικου ( το χομπιτ η ΖΗΝΟΒΙΑ και η ΝΑΝΤΙΑ με την ελεφαντιαση θα στο αρνηθουν αμα τις ρωτησεις γιατι χανουν φραγκα αλλα αμα συνενοηθεις με την κοπελα το κανει ....)
Γενικα ομως ειναι καλη αλλα θελει προσοχη αφου κανει ακαποτο γαμισι ..... ειναι θεμα χρονου κ ρισκου ορισμενα πραγματα .........
review reaction 1 DmtrsxXx
15 Αυγούστου, 2024
Σιγα μην δε βαζει κρεμα λιπαντικη ....15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ τα γεννεθλια της στα 48 νομιζω με κλιμακτήριο..... .
Μαθε λοιπον οτι βαζει Bepanthol Κρέμα για Ερεθισμένο και Ευαίσθητο Δέρμα εσωτερικα και ειχε περασει συφιλη .... γιαυτο και εξαφανησθηκε εμενα που πηγαινα ξενοδοχειο μαζι της μου εδειχνε δηθεν παραποιημενες εξετασεις οτι ηταν υγειης γιαυτο και ειχα γραψει καλη κριτικη.
Προσφατα μου εγινε γνωστο ενα σοβαρο προβλημα σμν και οταν εβαλα ανθρωπο να ψαξει ΙΔΙΩΤΙΚΑ για αυτην , ( μονο με αυτην ειχα παει ακαποτα ) μονο που δεν επαθα ΚΑΙ εγκεφαλικο . Γιαυτο ζητησα να αφαιρεθει σχολιο που της προσθετε ποντους θεωροντας οτι πρεπει να προστατευθουν καποιοι και να μην παρασυρθουν απο το κατω κεφαλι και να μην εχουν εμπιστοσυνη οπως λαθος εκανα εγω ......
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5