Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198790
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα μπού. Έχω περάσει καλά στα ρδέλα,έχω φάει και φόλες όπως όλοι άλλωστε αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να γράψω κριτική 1ον γιατί 10-20ε δεν είναι σοβαρό ποσό για να κρίνω υποκειμενικά μια κοπέλα που πέρασα 10 λεπτά μαζί της και 2ον αν έγραφα για το κάθε μανίκι που έχω ρίξει θα πήγαινε μακριά η βαλίτσα ? . Σας τα ζάλισα σορρυ πάμε στο ψητό. Γύρισα όλη τη Φυλής,έφτασα μέχρι Λιοσίων και εμφανισιακά ήταν η πιο αξιόλογη χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Ταϊλανδάκι πιτσιρίκι μετρίου αναστήματος εξωτερικά όλα ωραία.Μπαίνει μέσα,λίγο πουτσοπαιχτική καθώς δεν κάνει ελεύθερο και "πέρασμα" σκούφου. Πως είναι δυνατόν ρε μάγκες να είσαι ταναπού και να μην μπορείς να περάσεις μια καπότα. Πίπα άθλια απλά μέσα έξω και το κέφαλο ακουμπαγε ουρανίσκο. Ανέβα της λέω έρχεται από πάνω και ξεκινάει κάτι άτσαλα ανέβα κατέβα λέω τώρα θα μου τον διπλώσει και θα τρέχω για νάρθηκες. Βάζω αντίσταση με τα χέρια να γλιτώσω τα χειρότερα της λέω σήκω να αλλάξουμε στάση τίποτα αυτή με αγνόησε και συνέχισε τα πάνω κάτω. Δεν ήθελα και πολύ τελείωσα έτσι. Τύποι,δεν έχω ξενερώσει και εκνευριστεί έτσι ούτε με εσκορτ που πήγε τσάμπα το 120αρι. Να πω όμως οτι είναι από τις πιο εμφανίσιμες που έχω πετύχει τον τελευταίο καιρό στην περιοχή και άμα δεν κάνετε το λάθος που έκανα εγώ και της έδωσα τα ηνία για ένα άδειασμα είναι οκ. Μέχρι εκεί όμως μην περιμένετε τίποτα παραπάνω. Πιο ρηχή δεν πάει.
Καλές τσάρκες!
Καλές τσάρκες!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2022
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;