Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571570
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Την ιδα την εν λόγο εριμια φυλής και Φωκαίας βαριομουνα κιόλας και Μπίκα.
Τσιμπούκι νορμάλ που μετά από δύο λεπτά λέει πονά ο αφχένας μου μετά πισοκολιτο γιατί αυτό προτιμά , κολοτριπιδα δεν αφήνει να ακουμπήσεις βογκαγε καυλοτικα και παραπονιαρικα και δεν μπορώ και άντε τελιονε και πος θα δουλέψω όλο το βράδυ,εγώ στ αρχιδια μου βεβεα σινεχισα τον χαβα μου.θα σ ανοίξω εγώ λέω και θα δουλέψεις μια χαρά όλο το βράδυ.μ αυτά και Μ αυτά πέρασε η ώρα το χύσιμο δεν ερχόταν και λέω άντε δεν πειράζει άλλο ένα πεταμένο κοσαρικο.
Τσιμπούκι νορμάλ που μετά από δύο λεπτά λέει πονά ο αφχένας μου μετά πισοκολιτο γιατί αυτό προτιμά , κολοτριπιδα δεν αφήνει να ακουμπήσεις βογκαγε καυλοτικα και παραπονιαρικα και δεν μπορώ και άντε τελιονε και πος θα δουλέψω όλο το βράδυ,εγώ στ αρχιδια μου βεβεα σινεχισα τον χαβα μου.θα σ ανοίξω εγώ λέω και θα δουλέψεις μια χαρά όλο το βράδυ.μ αυτά και Μ αυτά πέρασε η ώρα το χύσιμο δεν ερχόταν και λέω άντε δεν πειράζει άλλο ένα πεταμένο κοσαρικο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2022
Φίλε πρέπει να μάθεις ελληνικά,δεν δθαβαζεσαι με τίποτα.
Set_air
22 Αυγούστου, 2022
Ειναι η γνωστη Ρουμανα μελαχρινή που εχει φολιασει τοσους και τοσους?Ηταν επι της Φυλης,πηγε ενα διαστημα,σε στουντιο,τωρα πηγε Φωκαιας?
J
jik
26 Αυγούστου, 2022
Εγω ειχα παει με μια μολδαβη νομιζω αννα την ελεγαν και περασα πολυ καλα..πρωι ειχα παει αλα δε ξερω καθε ποτε ειναι εκει..
stelios alev
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3