Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Φιλοι συναγωνιστες για την ευα,την εμφανιση της κτλ τα χουν πει λιγο πολυ οι προηγουμενοι..μην βρισκοντας λοιπον κατι καλυτερο (εμφανισιακ) σε κουλουρι χτες ειπα (κι εκανα την μαλακια!!!) να καταθεσω τα 40 Ε στην Ευα για εξτρα κουλουρι..λοιπον αρνητικο 1 το οτι η Ευα στεκεται σαν αγγουρι στο σαλονι,λες κι ειναι βιδωμενη,βαριεστημενη κι οταν της ειπα κανε καμια βολτα να σε δουμε αντεδρασε καπως επιθετικα λεγοντας 'ναι να κανω στροφη και μετα αφου δειτε να φυγετε ολοι'..συγνωμη δεν πληρωνεσαι γι αυτο??δηλ.τι?γουρουνι στο σακι παιρνουμε??ενταξει για κορμι κτλ συμφωνω με προηγουμενους,το δωματιακι πολυ καθαρο,η τσα2 τα ιδια με την Ευα,περιμενει το Χαρο να ρθει απο το μαγαζι...αρνητικο 2 μπαινοντας στο δωματιο η Ευα,αρχιζει με υφος που δεν επιδεχεται αμφισβητηση,'ξαπλωσε μωρο μου κι ασε με μενα,ξερω εγω τι να κανω κτλ'...ουτε κουβεντα γι αγγιγμα σε στηθος,ρωγες και συναφη μια και 'ποναω μωρο μου,ολοι σας τραβατε,χουφτωνετε και ποναω'...καλα ρε Ευα δηλ αν ηθελα απλα να το βαλω σ ενα ακινητο πλασμα που δεν συμμετεχει αγοραζα και μια κουκλα ελεος!!!μετα απο την καλη ομολογουμενως πιπα ψυχρολουσια 3..'ελα τωρα πως θες?'δηλ απανταω?'θες να μου το βαλεις στον λοκο μ ανοιχτα ποδια η απο πισω?'ενταξει λεω ξυπνησε..οπως βολευεσαι κι εσυ...στραβωνει και μου λεει 'εγω μου δεν εχω προβλημα'..ωραια,τοτε στησε την κωλαρα σου στα 4..στηνεται σαν κομοδινο κι απλα περιμενει..συμμετοχη 0!!!τον παιρνει και τον βαζει μονη της...αρνητικο 4..'οχι ετσι..ποναω.πιο απαλα,πιο αργα,μη βιαζεσαι,οχι ολο μεσα,πιο εξω'..ε ημαρτον πια αυτοκινητο παρκαρα???τα χαπια μου δηλαδη..καταθεση τυπικη μια κι ολη η διαθεση πηγε περιπατο...στο τελος κι οταν της ειπα ηρεμα και φιλικα οτι γιατι δεν εισαι πιο ζεστη και φιλικη με τον κοσμο μου απαντησε σε εντονο υφος 'ασε με τωρα,εγω ξερω καλυτερα..ξερεις τι βλεπω εγω καθημερινα?τοσα χρονια στη δουλεια?'
επειδη εγω κι ολοι μας ομως δεν σου δινουμε τα ωραια μας Ε για να μας το παιζεις καπως και να πουλας θεωρια ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΕΥΑ!!!μονο σα λυση αναγκης αν και τα θεωρω πεταμενα 40 Ε για να χεις τετοια αντιμετωπιση με καποια που πλεον κανει αγγαρεια και το φωναζει!!!τραβα στη λιθουανια να πλεξεις κανενα ρουχαλακι στα εγγονια σου που ηρθατε εδω και αποκτησατε κι απιτησεις ολες???βρακι να βαλετε δεν ειχατε....sorry μαγκες αλλα οσο γραφω εκνευριζομαι...καλυτερα να σκιζα τα 2 πιπινακια παρα την ''εμπειρη'' παγωμενο-επιπολο Ευα...ΠΟΤΕ ΠΙΑ!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια