Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 317 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για στούντιο ξεκίνησα, στο Λιοσίων 73Α κατέληξα. Και δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα.
Περιμένω να δω τα κορίτσια στο σαλόνι. Όσο περίμενα εμφανίστηκαν άλλοι τέσσερεις. Οι τρεις αποχώρησαν αφού είδαν τις κοπέλες.
Πρώτη έκανε την εμφάνισή της η λατίνα Αντρέα. Καστανό κορίτσι, καλό κορμάκι, μαύρα εσώρουχα που αναδείκνυαν ωραία τα οπίσθιά της. Ακολούθησε η Ιζαμπέλα, που την είχα στα υπόψη από πριν λόγω θετικών σχολίων. Φορούσε μόνο ένα ζευγάρι άσπρα αθλητικά παπούτσια, επίσης καλό κορμί – όχι γυμναστηρίου όμως – και πιο σωματώδης από την Αντρέα. Πιο πουτανιάρικο ύφος από τις άλλες δυο κοπέλες. Τελευταία βγήκε μια νέα ξανθιά ρωσιδούλα (Μελίτα ή Μελίνα, ίσως), επίσης συμπαθητική.

Μπήκα δωμάτιο με την Ιζαμπέλα. Είδα ντουζιέρα και ζήτησα 5’ να κάνω ντους. «Πέντε λεπτά δεν έχεις, τρία έχεις» απάντησε η τσα. Ίσα που πρόλαβα να βρέξω το πουλάκι και μπήκε η κοπέλα φορτσάτη. Μικρό το κακό, είχα κάνει μπάνιο πριν ξεκινήσω.
Το μόνο αρνητικό της Ιζαμπέλας, που το είδα όταν πήγα να την αγκαλιάσω, είναι τα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ φουσκωμένα χείλη, σε συνδυασμό με έντονο βαθυκόκκινο χρώμα μάλλον με τατού.
Αχ κορίτσια, ΓΙΑΤΙ καταστρέφετε έτσι το πρόσωπό σας;

Με ρώτησε αν θέλω πίπα με προφύλαξη ή χωρίς. Ζήτησα το δεύτερο. Ωραία πίπα, πολύ σύντομα μου τον έκανε κάγκελο. Ταυτόχρονα έπιανα το κορμί της όπου έφτανα. Ωραίο βυζάκι για τα γούστα μου, Β+ όχι τελείως στητό αλλά με ρώγα που βλέπει προς τα πάνω. Βάλαμε σκουφάκι και στήθηκε στα τέσσερα.
Εφόρμησα χωρίς περιττές διατυπώσεις. Την κρατούσα από τον κώλο κι έσπρωχνα ανεβάζοντας ένταση σταδιακά. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Έβγαλα την πολεμική κραυγή «μωρό μου θα σε χύσω!» και της τα έδωσα. Της έδωσα και δυο χαϊδευτικές ξυλιές στο κωλαράκι επειδή με τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες.

«Με ξέσκισες μωρό μου!» - εντάξει, δεν ήταν ακριβώς έτσι αλλά είναι ωραίο να το ακούς από μια κοπέλα. Εισέπραξα και φιλοφρονήσεις για το πουλάκι και για τη μυρωδιά μου.
«Όλα καλά;» με ρώτησε. «Όχι, σε ήθελα περισσότερο, την επόμενη φορά θα πάρω διπλό». Η αλήθεια είναι ότι οι διαδικασίες ήταν πολύ συνοπτικές σε σχέση με ό,τι έχω συνηθίσει – αλλά και το τίμημα δεν έχει καμιά σχέση με αυτό του στούντιο ή πόσο μάλλον της έσκορτ.
Έφυγα ευχαριστημένος από το μαγαζί κι αυτό έχει σημασία. Μπήκα στο όχημα, έβαλα AC/DC τσίτα κι έφυγα για τον επόμενο προορισμό μου. Να είναι καλά το κορίτσι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.280
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mikevw, geny24, olddog και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2022
Θα τη δοκιμάσουμε την κυρια
18 Αυγούστου, 2022
@Bratan2022 διάβασε κι άλλες κριτικές γιατί κάποιοι που την ξέρουν από παλιότερα διαμαρτύρονται ότι έχει πέσει σε υπηρεσίες. Μη σε πάρω στο λαιμό μου.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2