Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Άλλη μια κριτική λοιπόν για την γλυκιά Αλβανιδουλα Άννα. Πριν 10 μέρες περιπου επίσκεψη.
Συνοπτικά μια περιγραφη της:
Ομορφουλα με φρέσκο προσωπο αλλά το φορτε της είναι το κορμάκι της αλλά και η καθαριότητα της. Πεντικιουρ στη πενα, μοσχομυριστη παντου, παρολο που είχε φουλ δωμάτια. Καθαρή και λευκή οδοντοστοιχία, όμορφα κάστανα φρέσκοβαμμένα μαλλιά. Μερικές φορές την έχω δει με μαυρους κυκλους στα μάτια απο την αυπνια. Σήμερα είχε πεντακαθαρο προσωπο 25χρονης. Όσο περιμενα στο δωμάτιο, το μέσα από την κουζίνα γιατί ξέρω ότι αυτό έχει απλετο φως και το ζητησα, κάτι έλεγε με την τσα για έναν βρωμιαρη πελατη ότι δεν έπρεπε να τον βάλει μέσα. Πολλά μπόνους λοιπόν για την νοοτροπία της η οποία έχει αλλάξει άρδην από τότε που έκοψε το γκροβερ και το ακα πιπετο. Μπήκε μέσα με χαμόγελο κι έβγαλε τα εσώρουχα της. Θεσπέσια βυζομπαλα και γενικώς πολυ σφιχτό και αψεγάδιαστο κορμί. Περί το 1,60 το υψος της.
Έβαλε ποτα στο πεσμενο πουλι μου αλλά δεν ήθελα πολυ για να μου σηκωθεί. Μου έκανε αργή και ηδονικη πιπα για 5 λεπτά περιπου αλλά μέχρι τη μέση. Οχι όλο το πουλι μέσα. Φάνηκε να της αρέσει. Έπειτα με ρωτησε πως θέλω και την είπα πλαγιο ιεραποστολικό. Έβαλε λίγο ζελέ στη μουνάρα της και αρχισα να τον χώνω αργά και καψουρικα. Της άρεσε αρκετά, μου έλεγε ότι το πουλι μου είναι από τα πιο ωραία και ιδανικά σε μέγεθος πουλια που έχει δει. (.... φανταστείτε ποσες φορες το έχει ξανά πει αυτό σε άλλους συναγωνιστες...).
Καθώς γάμαγα δεν έδειξε σημάδι βιασύνης και παρολο που είχα περασει το 10λεπτο αυτή δεν έδειξε να αγχώνεται. Ουτε η τσατσά ενόχλησε. Κοιτουσε συνέχεια το κουρεμενο μου σώμα, το ξυρισμενο πουλι και τους κοιλιακους μου. Παρατηρούσε εκτενώς το θέαμα του αψεγάδιαστου κορμιού της και του δικου μου, που δεν έχει ίχνος λίπους, και γκαβλωνε φουλ. Κάποια στιγμή τελείωσα όπου με άφησε άνετα να στραγγίξω. Έφυγε έπειτα χαλαρή και με ευχαρίστησε. Την ρώτησα τι κοιτουσε επίμονα όταν της το έχωνα και μου είπε ότι είναι σπάνιο να βλέπει κοιλιακους στους άντρες και ακόμα πιο σπάνιο να βλέπει 40+++ άντρες με τέτοιο σώμα.
Στα παπαρια μου εμένα, εγώ έτσι είμαι. Δε με ένοιαξε το κοπλιμέντο της.
Όπως και να έχει όμως η συνεδρία έλαβε τέλος με ένα 20αρι να φευγει απο την τσέπη μου αλλα άξιζε και το τελευταίο €.
Η Άννα λοιπόν ξεχωρίζει για την καθαριότητα της, το κορμάκι της και την φρέσκια νεανική εμφάνιση, αλλά και την χαλαρότητα που έχει στο δωμάτιο και δε βιάζεται.
Όταν βγήκα από το δωμάτιο μπορεί να είχε και 10 άτομα στην αναμονή! Θεωρητικά αυτή τη στιγμή είναι η πιο ωραία της περιοχης (στο συνολο προσωπο κορμί) αφου η τσουπωτουλα πλεον Άννα Κου, Τζώρτζια και Εβελίνα είναι σε μακρά άδεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
35
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, n.smirni76 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2022
Εμένα δήλωσε από Μολδαβία τεσπα η κοπέλα είναι σωστή επαγγελματίας κ απο τις ελάχιστες της περιοχής που τιμούν τα χρήματα που περνούν από τον πελάτη!!!
review reaction 1 Διανοούμενος
16 Αυγούστου, 2022
Άρχοντα με την άρθρωση των λέξεων της θεωρώ πως είναι 90% Αλβανιδα.
review reaction 1 Arxontas tou skotous
17 Αυγούστου, 2022
Εμάς μας νιαζει να ειναι έντιμη κ σωστή στην δουλεία της για να περνάμε καλά.
Τωρα από που είναι δεν μας νοιάζει...ας είναι κ από το ασγκαρντ..
17 Αυγούστου, 2022
Ρε παιδια γιατι να σταματησει τον κωλο η Αννα....ηταν σουπερ!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4