Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 112 10
Μπουρδέλα
153251
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πολύ καλή η Κατερίνα παιδία! Δίνει αξία στο εικοσάρικο.Την είδα στο σαλόνι και την αναγνώρισα απο τις περιγραφές και μπήκα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Με το που μπαίνει με χαίδεψε και με φίλησε παντού.Ακόμα και στα @@ και στην πίσω πόρτα.απίστευτο!! καυλωσα τρελά.στο σαλόνι δείχνει μια συνηθισμένη τανα του 20άρικου.στο δωμάτιο φωτία.μετά τα φιλια κλπ σου βάζει το προφυλακτικό με το στόμα και σου αρχίζει μια καταπληκτικη πίπα που κρατιέσαι να μην τελιώσεις . Μια Ζάνα με προφυλακτικό !. και στο τέλος αφου δεν αντεχα πολύ ανεβηκε απο πάνω μου και μου τον καβάλησε.τρελη καύλα.θα ξαναπάω!
Με το που μπαίνει με χαίδεψε και με φίλησε παντού.Ακόμα και στα @@ και στην πίσω πόρτα.απίστευτο!! καυλωσα τρελά.στο σαλόνι δείχνει μια συνηθισμένη τανα του 20άρικου.στο δωμάτιο φωτία.μετά τα φιλια κλπ σου βάζει το προφυλακτικό με το στόμα και σου αρχίζει μια καταπληκτικη πίπα που κρατιέσαι να μην τελιώσεις . Μια Ζάνα με προφυλακτικό !. και στο τέλος αφου δεν αντεχα πολύ ανεβηκε απο πάνω μου και μου τον καβάλησε.τρελη καύλα.θα ξαναπάω!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού