Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα από τον οίκο κατά τις 8:30 το βράδυ.
Η Τζούλια η γνωστή σε αρκετούς πλέον, ήταν με τα πολιτικά μέσα στο κουζινάκι ενώ έπαιζε η χαμογελαστή Μαρίνα και η ρωσσίδα τσατσά μου είπε πως είναι και μία καινούργια κοπέλα η Ντανιέλα που ήταν δωμάτιο. Οπότε περίμενα να την δω.
Βγαίνει μετά από κανένα 5 λεπτο, ένα πετίτ Ρωσσιδάκι, με καστανόξανθο καρέ μαλλί και πονηρό προσωπάκι.
Μαύρα εσώρουχα πάνω σε μαύρες πλατφόρμες με άσπρο δερματάκι, 1,5άρι βυζί.
Είναι πετίτ και αδύνατη χωρίς ίχνος λίπους.
Δίνω το κόκκινο και παίρνω το δεύτερο δεξιά δωμάτιο που είναι ψιλοσκοτεινό.

Μπαίνει μετά από 2 λεπτά η Ντανιέλα, και καταλαβαίνω ότι δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και καθόλου προφανώς ελληνικά,
ωστόσο ήταν πάρα πολύ θερμή και ήρθε και με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Το είδα το έργο πως πήγαινε και συνέχισε σε κάτι γλωσσόφιλα που μου δάγκωνε κατα διαστήματα τα χείλια τα τράβαγε και γέλαγε.
Έπιανα μπουτάκια, κωλαράκι, μετά από αρκετό χαμούμερα , σηκώνεται από το κρεββάτι και πήγε να μου περάσει καπότα στο καβλί μου.
Δυσκολεύτηκε, οπότε πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και με ευχαρίστησε.
Δεν έκανε καθόλου πίπα, οπότε δεν έχω απόψη πάνω σε αυτό, ήμουν τέρμα καβλωμένος και όπως ήταν ανέβηκε από πάνω μου και με καβάλησε.
Το πήγαμε για λίγο έτσι και την πιάνω και την γυρνάω ιεραποστολικό.
Πόδια ανοιχτά, ενωμένα, στραυρωτά και γλωσσόφιλα στα ενδιάμεσα.
Την πήδηξα και από πάνω σε βαθύ κάθισμα και ύστερα την γύρισα στα τέσσερα.

Καλό στήσιμο χωρίς να κλέβει καθόλου τον έφαγε αδιαμαρτύρητα με πολλά βογγητά. Αρκετά καλή αίσθηση.
Για το τέλος, την βάζω τελείως μπρούμυτα στο κρεββάτι με κλειστά τα πόδια και την καβαλάω από πάνω.
Εκείνη, πολύ σωστά, ίσα που τούρλωσε λίγο το κωλαράκι της. Την γάμησα με βαθιά μπασίματα και έχυσα βαθιά μέσα της με πολεμικές κραυγές.
Έμεινα για αρκετά δευτερόλεπτα μέσα της και στράγγιξα τελείως, ενώ την φίλαγα στον ώμο και στο λαιμό.

Την ώρα που έφυγε από το δωμάτιο, ξαναμπήκε μετά από 10 δευτερόλεπτα, έκατσε στο κρεββάτι, κάτι είπε στα ρώσσικα και μετά από λίγο έφυγε.
Προφανώς θα είδε κάποιον περίεργο στο σαλόνι, υποθέτω, που ήθελε να αποφύγει, ποιος ξέρει...

Το σουτιέν της δεν το έβγαλε καθόλου, αλλά δεν της είπε και εγώ κάτι γιατί υπήρξε ροή από την αρχή μέχρι το τέλος που ξεχάστηκα τελείως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;